Fiskergade 6 , Lundeborg , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

Velholdt og hyggeligt hus på god adresse i idylliske Lundeborg

Der er noget ganske tilfredsstillende over symmetrien på denne villa. Den næsten perfekte murstens facade deles i to identiske dele af den markante gavlkvist, der i sig selv står flot med tydelig gesims under taget. Taget er eternitskiffer fra 2007 og fuldender husets flotte fremtoning. Og så ligger hele herligheden på en rolig villavej i altid dejlige Lundeborg - en ægte naturperle på den fynske østkyst mellem Nyborg og Svendborg.

Lundeborg ligger som en lille oase mellem skov og vand. Byen bryster sig at at have en af landets hyggeligste badestrande og byder ligeledes på et charmerende havnemiljø og et aktivt foreningsliv. Og så er købmanden lige genåbnet april 2019) ved hjælp af frivillige ildsjæle. En flot bedrift taget i betragtning, at byen har været uden dagligvarebutik i 13 år.

Villaen bærer navnet Pax - fredens gudinde ifølge romersk mytologi - og blev opført af en øjensynligt dygtig murer i 1932. Den er i halvandet plan og byder på 116 boligkvadratmeter. Hertil kommer 20 m² udhuse og en grund på 476 m². Foruden taget blev vinduerne skiftet for omtrent 10 år siden.

Indenfor bydes på en fornuftig og overskuelig planløsning, der vil falde i de flestes smag. Boligens midte er køkkenet og den dertilhørende spisestue. Køkkenelementerne er i klassisk design, og rummet har også plads til et lille spisebord. Det skakternede gulv ændres til lyst plankegulv i overgangen til spisestuen, og fortsætter videre ind i opholdsstuen. Dertil er der også gæstetoilet, et bryggers og et disponibelt rum i stueplan. På førstesalen venter en god, rummelig repos, som giver adgang til to gode soveværelser og til et stort badeværelse.

Haven skræmmer ingen. Den har en overskuelig størrelse og kræver ikke megen vedligehold. Her er en fin terrasse, et drivhus og et par udhuse.

Alt i alt et fint hus, der er lige til at gå til - vi ser frem til at vise rundt!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800