Filippavej 13 , Hundstrup , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Stor, indvendigt gennemrenoveret ejendom på Sydfyn

Ligesom man ikke skal vurdere en bog på omslaget, skal denne ejendom heller ikke dømmes på sit ydre. Huset trænger til en kærlig hånd udvendigt, men indenfor venter til gengæld en flot renoveret bolig med hele 248 boligkvadratmeter. Glæd jer blandt andet til det store wellness-badeværelse og den store integrerede garage på 57 m². Huset ligger på en 1.750 m² stor grund som grænser ned til Hundstrup Å.

Den store ejendom opvarmes af et træpillefyr, og dertil er der indlagt gulvvarme i blandt andet boligens store badeværelse på første sal samt i den åbne entré midt i huset. De mange moderne tiltag ses også i boligens gulve, loftsspots og ikke mindst i interiøret. Det til trods har huset stadig en hyggelig, landlig atmosfære med synlige loftsbjælker i loftet og en antik brændeovn i det åbne køkken.

I får en bolig med en åben indretning og fine rumforløb gennem de fælles opholdsrum. Køkkenet ligger i åben forbindelse til alrummet til den ene side og via en elegant, lille trappe ind til to sammenhængende stuer til den anden side. Huset har dertil to entréer, udgang til terrasse samt adgang direkte til garagen. Det skaber samlet set et meget sammenhængende hus med et godt flow.

Der er tre soveværelser i stueplan. De er alle af meget forskellig størrelse og ligger forskellige steder i stueplan. Det største af værelserne findes på førstesalen. Her er loft til kip, og etagen byder også på en stor repos samt det superlækre wellnessbadeværelse - samlet en fortræffelig forældreafdeling.

Den store grund byder også på et væld af muligheder, hvad end I blot vil have en nem legehave til børnene eller har ambitioner om selvforsyning og vil opstarte et minilandbrug.

Ejendommen ligger i Hundstrup på Sydfyn - fire minutters kørsel fra den lidt større by Vester Skerninge.

Sjældent får man så mange og så flotte kvadratmeter for pengene - skal ses!Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800