Faurshøjvej 9 - 5600 Faaborg

Faurshøjvej 9 , V Åby , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

Flot, indflytningsklar villa med stor have

Den er lige til at flytte ind i, denne villa midt i Vester Aaby. Praktisk talt blev hele huset nemlig endevendt i 2016 og er derfor både i rigtig flot stand og helt moderne stilmæssigt. I får i alt 136 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan. Dertil kommer en mindre kælder på 18 m² og en tilbygning med garage, værksted og udhus.

Hele herligheden ligger på en skøn grund nær byens centrum. Haven er på hele 1.483 kvadratmeter og er simpelt anlagt med stor plæne og flere gamle træer. Den minder derfor mest af alt om en lille park.

Det er ren nydelse at bevæge sig rundt i boligens indre. Køkkenet er meget indbydende med moderne HTH-elementer i henholdsvis hvid og rødbrun. Der er opsat hvide klinker på væggen bag bordpladen, og alle hvidevarer er fint integrerede. Fra køkkenet følger en tilbygning med elegant, rektangulært klinkegulv. Her finder I boligens bryggers, der har egen indgang og synlige loftsbjælker, et ligeledes indbydende badeværelse med væghængt toilet og dertil et gæstetoilet.

Køkkenet er samtidig del af et åbent rumforløb med to hyggelige stuer en suite. Det er lyse, hyggelige rum, der fungerer fint som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Sidstnævnte har endvidere brændeovn.

Dertil har huset en entré, der fører ned til kælderen og til førstesalen, hvor I finder tre gode soveværelser. Husets gasfyr er etableret i 2016 hvor også kloakinstallationerne blev skiftet.

Mod sydvest skaber ejendommen en vinkel, hvor man ganske fornuftigt har valgt at etablere en fliseterrasse. Den har endvidere læhegn, så I her kan nyde solen og måske lidt grillmad om sommeren ganske uforstyrrede. Herfra er der flot vue over hele den store have.

Vester Aaby har både egen skole, børnehave, en aktiv idrætsforening og sportshal, et supermarked samt flere andre butikker - heriblandt byens populære slagter, der tiltrækker kunder fra nær og fjern.

Villaen til jer der vil have det nemt og sætter pris på udelivet.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800