Fasanvej 19 , Aunslev , 5800 Nyborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 845.000 kr.
Nyhed

Hyggeligt, lille hus på godt vænge mellem by og land

Her på Fasanvænget i Aunslev lidt uden for Nyborg hilser man på hinanden, man får en sludder over hækken – ja, og så hjælper man hinanden. Kvarterets mange børn leger på vejen og sørger for, at tiden ikke står stille. Og i bunden af vænget, ligger dette hyggelige, lille hus på 85 m² og er klar til, at næste hold flytter ind.

Boligen er effektivt indrettet og man har således fundet plads til hele tre soveværelser i huset. Udover huset har ejendommen også en garage med værksted, et brændeskur samt en stor, spændende grund på hele 1.340 kvadratmeter.

Inden for de sidste par år har villaen fået et par opdateringer. I 2016 blev vinduer og døre skiftet, og huset blev efterisoleret. Senest, i 2019, fik badeværelset nyt inventar.

Selvom det ikke er et stort hus, er pladsen godt udnyttet, og boligen føles mere rummelig, end den er. Du får et godt køkken med et stort bryggers i forlængelse, stue med parketgulv, brændeovn og udgang til en sydvestvendt terrasse, en entré med hvælvinger, et godt badeværelse samt tre soveværelser, af hvilke det største har egen udgang til haven.

Den store grund giver ekstra værdi til ejendommen. Rundt om huset er der en nem og velholdt have med terrasse, mens den bagerste del af grunden er udlagt som naturgrund med høje træer og buskads. De mange kvadratmeter giver mange spændende anvendelsesmuligheder.

Der er cykelsti til Anslev, der blandt andet har børnehus og et godt pizzeria. Der er ligeledes cykelsti til Nyborg i modsatte retning, hvor du finder alt andet, du skal bruge. Endelig kører der flere busser i timen til både Odense og Nyborg.

Her kan man bo fredeligt og naturskønt og samtidig have gode naboer og fornødenheder for hånden.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800