Falledvej 13 - 5874 Hesselager

Falledvej 13 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 795.000 kr.

Landvilla nær strand og skov på Østfyn med fantastisk, spiselig have

Man kan næsten dufte det, lige fra man kører ind i indkørslen. Duften af otte forskellige æbletræer, abrikoser, blommer, ribs, solbær, hindbær, stikkelsbær og et kæmpestort figentræ. Og så er der de sjældne vinbær fra Nordkorea og de ligeledes specielle og flotte thaibær. Det er alt sammen en del af dette dejlige fristed på Østfyn, der byder på hele 220 brugbare kvadratmeter over halvandet plan og en indretning med hele syv værelser. Huset kunne godt bruge en kærlig hånd, men det kan også fint bebos, som det står, og I kan nærmest leve af haven, det halve af året.

Huset ligger fantastisk fredeligt nær enden af en lukket vej. For enden af vejen venter Faldeskov, der har masser af dyreliv og stier man kan spadsere eller løbe langs. Du kan også cykle gennem skoven og videre ned til vandet ved Revsøre. Her er en flot strand og en campingplads - blot 10 minutters cykeltur væk. I modsatte retning er der fem minutters kørsel i bil til Hesselager - en veletableret oplands by med stor Meny-butik, apotek samt skole og børnehus.

Det er ikke plads, I kommer til at savne indenfor. Foruden de syv værelser får I også en vinkelstue, to badeværelser, et åbent køkken, et bryggers og sågar et vinrum. Køkkenet er pænt og anvendeligt, som det står, og det samme gælder de to badeværelser – et på hver etage. Det er et hus med rigtig mange muligheder, og der kan naturligvis også laves om på indretningen, så I får en bolig, der passer til jeres behov.

Det bliver også et spændende projekt at sætte skik på haven. Den producerer et sted mellem 10-15 kasser frugt og grønt årligt, og venter blot på nye ildsjæle, der gerne vil tage fat og høste som fortjent.

Alt i alt en ejendom hvor du får rigtig meget for pengene samt en ren gavebod af en have.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800