Fåborgvej 63 - 5700 Svendborg

Fåborgvej 63 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.495.000 kr.

Historisk villa med bondehusstemning nær skole, skov og børnehave i Svendborg Vest

I kommer til både at bo nær natur, Vestre Skole og en børnehave, hvis I bliver de nye ejere af denne charmerende villa i Svendborg Vest. Og selvom adressen hedder Fåborgvej, er indkørslen og hovedindgangen ud til Ryttervej, ad en lille, lukket stikvej. Huset står i pæn stand og byder også på spændende muligheder for at gøre brug af den uudnyttede førstesal og for at lave opdateringer, såfremt I ønsker en bolig med et personligt anstrøg.

Ejendommen er fra 1827 og fungerede i sin tid som tjenestebolig for Hvidkilde Gods. I nyere tid har huset været beboet af en snedker, som lavede en tilbygning i 1996-1997 og derudover har lavet flere af husets flotte yderdøre. Huset blev malet udvendigt omkring 2016 og er for nylig blev malet indvendigt.

I får et rigtig hyggeligt omdrejningspunkt i boligens fælles opholdsrum bestående af køkken, spisestue og opholdsstue, der er i åbent rumforløb. Det skyldes ikke mindst det stemningsfulde træloft med synlige bjælker og det flotte, massive stavparketgulv i stuen. Køkkenet og spisestuen er i stedet belagt med et mere praktisk klinkegulv. Mod syd er der udgang til terrasse, og fra stuen er der videre adgang til et ekstrastort og lyst soveværelse.

Der er gulvvarme i hele denne del af huset samt i det store badeværelse med muret bruseniche. Husets tilbygning ligger i forlængelse af køkkenet og er indrettet med et bryggers og et flot soveværelse. Der venter cirka 40 m² ekstra plads i det store loftsrum. Ønsker I mere plads, er det et projekt, der er relativt nemt at gå til og faktisk er her allerede indrettet et funktionelt værelse.

Den knap 1.000 m² grund er anlagt med en særdeles stor indkørsel og en enkel have med plads til børneleg.

Alt i alt en spændende ejendom med historie og stemning og spændende muligheder for at få mere plads.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800