Eskærvej 9 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.595.000 kr.
Nyhed

Udsigt over Svendborg Sund fra tre etager

Det er ikke kun den fantastiske havudsigt fra tre etager, husets flotte stand eller beliggenheden midt i den fredede søfartsby Troense på Tåsinge, der gør denne villa til noget særligt. Ejendommen har en helt særlig stemning over sig og er af den slags, der gør én blød i knæene.

Huset er fra 1931 og er efter sigende opført af en kaptajn, der ønskede at få den bedst mulige udsigt over sundet.

Huset er højtliggende, og gennem samtlige 130 boligkvadratmeter er der havudsigt - ja også fra underetagen - og lysindfald fra minimum to verdenshjørner. Og så er der absolut intet at sætte en finger på rent standsmæssigt

Gennem årene er huset blevet samvittighedsfuldt holdt af nuværende ejere, og såvel tag, vinduer, døre, isolering, installationer, inventar og praktisk talt alt andet i og udenpå huset er enten udskiftet eller flot bevaret.

Heldigvis er husets charme stadig intakt. Husets plankegulve er flot bevarede, inderdørene har gammeldags dørhåndtag, og det opdaterede interiør i køkken og badeværelse er holdt i romantisk stil med fyldningslåger, runde greb og træbordplader.

I stueplan bydes på køkken med viktualierum og åben forbindelse til spisestuen. Herfra følger opholdsstuen, der får flot lysindfald fra tre sider og er forberedt til brændeovn. Foruden entréen har etagen også et gæstetoilet. Førstesalen er indrettet med ét stort soveværelse. Det var tidligere to værelser, der nemt kan genetableres. Kælderen er godkendt til beboelse og byder på bryggers, badeværelse og et soveværelse/stue.

Haven er en oplevelse i sig selv. Den er helt økologisk og er anlagt af en professionel anlægsgartner. Glæd jer til den kæmpe terrasse langs husets syd- og vestlige facade, den flotte glaspavillon i haven, der forlænger sommeren i begge ender samt det lille havehus, der er isoleret og byder på masser af anvendelsesmuligheder.

Der kan fortælles meget mere om denne perle - men det tager vi på fremvisningen!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020