Engvejen 10 , Lundeborg , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.

Indflytningsklar villa nær skov og vand i hyggelige Lundeborg

Lundeborg på Sydfyn er en ægte naturperle, der ligger ud til vandet og er indhyllet i skov på modsatte side. Byen har charme som få og er fyldt med gode folk, som forstår at holde sammen og skabe ting sammen. I 2019 blev der eksempelvis opstartet en købmand, der fungerer på frivillig basis, og som er blevet en dundrende succes. På Engvejen nummer 10, nær ved skovbrynet, har vi nu denne spændende og indflytningsklare villa til salg. Velkommen til!

Allerede udefra ser man, at det er et anderledes hus. Taghældningen er asymmetrisk og facaden har nogle karakteristiske linjer, der nærmest ligner bindingsværk. Huset er fra 1957 og er på 98 m². Hertil kommer en stor garage på 42 m² og grunden der måler 1010 m². I 2015 blev huset gennemgående renoveret med nyt tag, gulv, gasfyr og køkken. Derudover er størstedelen af vinduerne udskiftet inden for de sidste 10-15 år, og fyrretræsplankegulvet i stuen er blevet slebet.

Renoveringen har sat sit præg på huset, og boligen fremstår både hyggelig og tidssvarende. Særligt køkkenet stjæler megen opmærksomhed. Det byder på brede, koksgrå skuffemoduler med stilfulde greb og gode hårde hvidevarer - heriblandt et ekstra stort induktionskomfur integreret i bordpladen.

Også stuen er nem at indfinde sig i. Her er lyst og rart, og rummet har både brændeovn og udgang til en dejlig terrasse med markise. Hertil kommer tre værelser, et nydeligt badeværelse samt et bryggers og en entré.

I haven kan man rigtigt mærke nærheden til naturen. Der er udsigt til skovens træer, og haven besøges ivrigt af områdets mange fugle. Haven byder på en nydelig græsplæne med flere højbede, hønsehus og et spændende udvalg af træer og buske.

Lad denne villa i Lundeborg vise vejen til en enklere tilværelse tæt på naturen og tættere på hinanden.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800