Engvej 7 , 5771 Stenstrup

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.995.000 kr.

Stor etplans villa i super god stand

Søger du en indflytningsklar bolig med masser af plads, så gå ikke glip af, at kigge nærmere på denne store, flotte villa på Engvej 7 i Stenstrup. Engvej grænser op til grønne områder og summer af ren idyl. Her er man hverken langt fra den fine natur eller hverdagens bekvemmeligheder, og I skal ikke mere end få minutters gang fra hoveddøren, før Stenstrup midtby byder på en velassorteret Dagli’Brugs, spisesteder, skole, børnehave og togforbindelse ved Stenstrup Station. Byen er hyggelig med mange grønne områder, et aktivt sportsliv og et godt lokalsamfund, hvor børnefamilien hurtigt vil falde til.

Villaen er opført i 2010 og fremstår i usædvanlig god stand. Der er genvindingsanlæg, luft til luft varmepumpe, dræn på grunden og radonspærre. Hertil er der anlagt gruspuder under begge bygninger og terrasser, som beskytter mod fugt og holder på varmen i huset.

En lang og oplyst indkørsel leder jer direkte ind på den 1659 m2 store grund. Her står en flot villa og en anneksbygning i samme byggestil, og udgør et harmonisk udtryk. Hovedhuset råder over 236 m2, imens annekset byder på 40 m2 bolig og 38 m2 værksted.

I hovedhuset har I fire soveværelser, et gennemgangsværelse, et praktiske bryggers med vaskefaciliteter, gæstetoilet, to badeværelser – det ene med brus og det andet med hjørnebadekar, samt et pragtfuldt køkkenalrum og en stor stue.

Anneksbygningen er indrettet som en separat bolig med køkken, stue, en hems og et flot badeværelse med separat bruseafsnit. Denne del er oplagt til hjemmeerhverv eller teenagerens private afdeling.

Her er der altså masser af plads til den store børnefamilie, og hvis I drømmer om at samle flere generationer under samme tag, så er der rig mulighed for at opfylde drømmen her. Villaen er gennemført med delvist loft til kip og et behageligt lysindfald. Indretningen er lækker og nutidig, hvilket tydeligt kommer til udtryk i badeværelserne og det dejlige køkkenalrum, der alt sammen er opført i et stilsikkert design med fokus på lyse nuancer og kvalitetssikre materialevalg.

Både alrummet, stuen og det ene værelse giver direkte udgang til det dejlige udeliv, som venter jer i haven. Den solfyldte terrasse indbyder til at slænge sig i solstolen, imens en smuk udsigt over engen breder sig og hestene trisser rundt på folden - Her går boligdrømmen i opfyldelse, og en villa som denne må I ikke gå glip af!

Velkommen til!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800