Elletoften 4 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

VELHOLDT ETPLANSVILLA PÅ LUKKET VÆNGE - GÅAFSTAND TIL SKOLE OG INDKØB

Velkommen til det idylliske og velbeliggende Skårup, hvor vi skal se nærmere på denne velholdte etplansvilla fra 1964. Huset er placeret på et lukket vænge i et fredeligt villakvarter tæt på hverdagens nødvendigheder - her vil børnefamilien kunne slå sig ned og nyde tilværelsen i ro og mag.

Ved ankomst til adressen kan transportmidlerne med fordel parkeres i indkørslen eller i husets rummelige garage. Foran huset er anlagt en overskuelig forhave med forskellige blomstrende buske, hvor baghaven derimod byder på en dejlig, stor nyttehave med god plads til dyrkning af diverse grøntsager og blomster. Når morgensolen står højt på himlen, kan den første tår kaffe med fordel nydes på det hyggelige terrassemiljø.

Inden døre venter 135 m² bolig fordelt på køkken, stue, udestue, badeværelse, bryggers og fire værelser hvoraf det ene i dag er indrettet som værksted - så her er god plads til børnefamilien eller parret med planer om familieforøgelse. Huset har fleksible skillevægge, som let kan flyttes, hvilket betyder, at I fx har mulighed for at gøre køkkenet og det ene værelse større. Stuen har god plads til både gæstevenligt spisebord og sofakrog, og når vejret er til det, kan hyggen rykkes ud i den meget anvendelige udestue. Alle kvadratmeter fremstår meget velholdte, og køkkenet er et ægte snedkerkøkken.

Beliggenheden her på Elletoften er særdeles børnevenlig, og her kan familien bo i gåafstand til både indkøb, skole og et foreningsrigt idræts- og kulturhus. Skårup by er populær for både unge som ældre; her er lokalsamfundet velfungerende, og både friskolen og folkeskolen har elever op til 9. klasse. Fra byen kører gode busforbindelser direkte til Nyborg eller Svendborg, og sidstnævnte ligger tilmed inden for cykelafstand.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Anne Dissing

Ejendomsmægler

26112217