Ellestedvej 5 , Ellested , 5853 Ørbæk

Billeder
Plantegning
Kort
Hotel/restaurant
Pris: 5.950.000 kr.

Kursuscenter på Midtfyn med uanede muligheder

Ellestedet er en velrenommeret kursus- og selskabsejendom med 2.254 m2  præsentable lokaler og 20 dobbeltværelser med eget bad.

For de lokale i området er Ellestedet et samlingspunkt, et fristed af en slags, hvor runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper, barnedåber og andre mærkedage er blevet fejret. Og for mange andre rundt om i landet er Ellestedet synonym med en rar oplevelse i forbindelse med konferencer, møder, team-building eller som et afslappende fristed, når firmaet eller “hele den pukkelryggede” har lejet ejendommen.

Rent faktisk er Ellestedet en gammel skole, der er omdannet til et fuldt funktionelt kursuscenter og udlejningsejendom. Ejendommen råder over hele 2.254 kvadratmeter, som blandt andet udmøntes i 20 dobbeltværelser med eget bad, et stort industrikøkken, spisestue, tre mødelokaler, stor pejsestue samt en stor gymnastiksal. Grunden er på 8.124 kvadratmeter og byder blandt andet på en solrig terrasse og fine parkeringsforhold i “skolegården”.

Ejendommen fremstår i det store hele i rigtig pæn stand, da den er blevet fint vedligeholdt gennem årene. Det ville dog være usandt at kalde stedet moderne, og man kan sine steder stadig se, at det er en gammel skole. Men det er så sandelig et hyggeligt sted, og det er et sted, hvor folk føler, at de virkelig kan slappe af.

At Ellestedet skal sælges, skyldes ikke, at stedet har mistet sin popularitet, eller at det ikke kan løbe rundt. Tværtimod er det særdeles velrenommeret, og da stedet åbnede i 2015 var Prinsgemalen at finde blandt gæsterne, mens tidligere forsvarsminister Søren Gade stod for maden. Men centret har brug for nye kræfter, der kan tage over, føre stedet videre og se hvilke nye muligheder det gemmer på.

Ejendommen ligger smukt i landskabet midt imellem Nyborg, Svendborg og Odense, og blot 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Ellestedet er en oplevelse, og vi glæder os til at vise rundt.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800