Egensevej 13 , 5762 Vester Skerninge

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.095.000 kr.

Super begynderhus i Ollerup nær Svendborg

I størrelse er Ollerup på Sydfyn ganske vist en mindre by, men byens rygte er derimod ganske anseligt. Mange har hørt om enten Ollerup Musikefterskole, Den Frie Lærerskole og Gymnastikhøjskolen i Ollerup. De mange skoler bringer liv til byen, og er det her, I vil slå jer ned, er denne etplansvilla med tre soveværelser et godt sted at begynde for eksempelvis den lille familie.

Huset ligger fredeligt i udkanten af byen - og alligevel blot et par hundrede meter fra byens DagliBrugs og fra byens friskole. Ejendommen er fra 1964 og ligger på en 724 kvadratmeter stor grund, der er særdeles overkommelig. Boligen byder på 99 m² - plus 14 m² udestue - og har et indre, der primært er i original stil. Romantikeren, der sætter pris på patina og bløde former, vil hurtigt føle sig hjemme her. Omvendt kan ejendommen også ses som et spændende projekt for istandsætteren, der ønsker moderne og stilfulde rammer. Hvad enten I tager huset, som det er, eller I vil modernisere, kan I flytte ind i boligen, som den står.

Fra carporten er der overdækket indgang til husets entré. Den fungerer samtidig som rumfordeler til de tre soveværelser, badeværelset samt til køkkenet og stuen. Det tosidede køkken hænger sammen med bryggerset, der er ekstrastort, og der er fint samspil mellem de to rum. Stuen er lys og giver mulighed for at åbne op til køkkenet, hvis man ønsker at skabe et åbent køkken-alrum.

Fra stuen er der også adgang til havestuen, der giver rummet en god udvidelse. Endelig er boligens badeværelse nydeligt med hvide klinker på gulv og vægge. Der er terrasse på to sider af huset, og da haven udelukkende er belagt med græs, er det helt op til jer, hvad der her skal ske. Endelig er her også en garage.

Et hus med mange muligheder, som skal opleves på første hold. Vi ser frem til at vise rundt!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800