Egense Stationsvej 15 , Egense , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.050.000 kr.

LANDLIG IDYL TÆT PÅ SVENDBORG

Mangler ejendommen kvadratmeter for at være din drømmebolig? Sælger har fået udarbejdet arkitekttegninger, så du får et skønt stort køkken-alrum og stue, 3 soverum, udestue og stor terrasse. Se billede 2 for tegning af hus efter forbedringer og se plantegninger for at se plantegning af forslaget.

På Egense Stationsvej ligger denne fine murstensvilla og venter på nye ejere. Her vil beboere kunne glæde sig over en skøn landlig beliggenhed med udsigt over markerne.

Villaen råder over stue- og kælderplan, som samlet set indeholder mange gode værelser og disponible rum.

I stueplan finder man tre værelser, som alle fremstår lyse og rummelige og med fine plankegulve og god skabsplads. Badeværelset er renoveret og fremtræder lyst og indbydende. Det indeholder separat bruseniche. Villaens køkken viser sig ligeledes i fint hvidt design med god bord- og skabsplads og har desuden en åben forbindelse til stuen. I stuen finder man bl.a. et hyggeligt brændeovnshjørne, som giver en helt naturlig opdeling mellem spisestuen og opholdsstuen. Herfra er der ligeledes udgang til villaens store udestue, som byder på udsigt mod haven og som på venstre hånd, åbner op til en dejlig terrasse.

Kælderen, der råder over 40 m2, fremstår velholdt og med fuld gulvvarme og nyere træpillefyr. Her finder man tre rummelige disponible rum.

Udover den klassiske villa, kan beboere nyde godt et dejligt stort udeareal. Foruden det åbne terrasseområde, har villaen et dejligt græsareal med flisesti, drivhus, træer, buske m.m. Egense Stationsvej opfylder i den grad ønsket om landlig idyl med skov, strand og marker så langt øjet rækker.

Villaen placerer sig i nærheden af både børneinstitution, skole og sportshal og Svendborgs centrum når man til på blot 10 minutter.

Villaen henvender sig til både førstegangskøberne, børnefamilien samt de, som ønsker at bosætte sig på landet, men samtidig ønsker en god og tæt forbindelse ind til byen.

Velkommen til!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020