Degnemosen 2 - 5700 Svendborg

Degnemosen 2 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 5.000.000 kr.

Markant villa fra 2006 med unikke detaljer og udsigt til vandet i Vindeby

Allerede når man betragter denne voluminøse ejendom udefra, fornemmer man, at der er noget særligt på færde. Det nærmest helt rektangulære murstenshus i Vindeby blev opført i 2006 på en skrånende grund, der gør, at alle husets tre plan er beboelige. Samlet får I 201 m² til rådighed med fantastiske lysindfald, åben forbindelse mellem etagerne og ikke mindst flot udsigt over vandet. Læg dertil et skønt haveanlæg i flere niveauer og brugsret til et fællesareal ved vandet samt en både-/badebro.

Ejendommen består af henholdsvis underetage og stueplan forenet med førstesalen. Denne indretning giver mulighed for, eksempelvis at bo flere generationer under samme tag. 

Det er således en ejendom med stor fleksibilitet og mange kvaliteter. Kvaliteterne er til at få øje på i husets stueplan. Fra entréen føres du ind i boligens centrale opholdsrum med stue og køkken i ét. Her står lyset ind fra alle fire verdenshjørner, og på begge sider af køkkenet er der åben etageforbindelse til førstesalen. Det skaber en helt fantastisk rumfornemmelse! Mod syd er der udgang til terrassen - den hævede terrasse vel at mærke, som du når via en bro. Terrassen har masser af plads til grillhygge og udsigt til sundet.

En trappe i alrummet fører op til førstesalen, som har loft til kip og er indrettet med en stor, møblerbar repos, to soveværelser og et badeværelse. Det ene værelse har udgang til en skøn tagterrasse og det andet til fransk altan.

Der er egen indgang udefra til underetagen. Den er i samme kvalitet som resten af huset og er indrettet med et flot, tosidet køkken med spiseplads, tre soveværelser, vaskerum og et stort badeværelse med spabad. Fra underetagen er der adgang til den anden del af haven med græsplæne, terrasse og høje hække hele vejen rundt.

Huset ligger centralt i Vindeby nær byens supermarkeder, slagteren, Tåsingeskolen, Tåsingehallen og flere daginstitutioner.

Alt i alt en markant og karakterfuld ejendom med rigtig mange anvendelsesmuligheder.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800