Bystævnevej 15A - 5600 Faaborg

Bystævnevej 15A , Bøjden , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 4.075.000 kr.

Udlejningsejendom med syv moderniserede lejligheder nær Faaborg - god lejeindtægt

Denne udlejningsejendom i Bøjden uden for Faaborg er både overskuelig og nem at have med at gøre. Den indeholder i alt syv lejligheder mellem 40 og 110 m², med tre i stueplan og fire på første sal. Alle lejlighederne er renoveret i perioden 2010 og frem til i dag. Ejendommen ligger i landlige omgivelser nær skov og strand omtrent otte kilometer vest for Faaborg.

Bygningen står nydelig med pudset, koboltblå facade og hvide døre/vinduer. Facaden blev renoveret i 2019. Derudover er ejendommen energioptimeret og har nyere naturgasfyr. Der hører en grund på hele 2.882 m² med til ejendommen. Her er parkeringsplads, et par udhuse samt en hyggelig have belagt med græs.

Selvom ejendommen ligger et stykke uden for byen, har det ikke været svært at finde lejere. Det er kombinationen af pæne, istandsatte lejligheder og rimelige priser, der samlet gør det til en attraktiv pakke for mange. Lejlighederne står nydelige med hvide vægge, lyst parketgulv og pænt interiør i køkken og badeværelse. Der er tilmed havkig fra flere af lejlighederne på førstesalen.

Bøjden er en hyggelig, lille kystby med campingplads, to strande og Færgehavn. Campingpladsen ligger få hundrede meter fra ejendommen og har blandt andet restaurant og en butik, der også er åben i lavsæsonen. Området er rigt på natur og særligt fuglereservatet ved Bøjden Nor er et besøg værd. Nærmeste by er Horne som har supermarked, skole og børnehus. Turen til Faaborg kan klares på otte minutter i bil.

Alt i alt en meget overskuelig ejendom i god og velholdt stand, der er forholdsvis enkel at administrere.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800