Buevej 2 , 5874 Hesselager

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 995.000 kr.

GEDIGEN MURERMESTERVILLA – ROLIG VEJ CENTRALT I HESSELAGER

I smørhullet mellem Svendborg og Nyborg ligger det naturskønne Hesselager, hvor I nu kan erhverve jer nøglerne til denne gedigne og autentiske murermestervilla. Ejendommen ligger ideelt placeret på en rolig vej med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, og fra byen er desuden kun en kort køretur til de østfynske strandbredder. Vi byder indenfor!

Denne flotte villa blev opført i 1947 og har kun haft ét sæt ejere siden da. Med andre ord får man ”murermesterens egen villa”, hvilket også afspejles i husets indretning med velholdt, originalt interiør. Her venter i alt 115 boligkvadratmeter med en stor kælder på 65 kvadratmeter, som giver familien rigtig god opbevaringsplads.

Villaen ligger godt tilbagetrukket på den 840 kvadratmeter store grund, der indledes af en velanlagt forhave og indkørsel til garage. Garagen er en større bygning for sig på 80 kvadratmeter i to etager, og her kan familiens værktøj, havemøbler, transportmidler med mere nemt finde plads. Bag huset venter en stor have, som omkranses af en tæt hæk. Her kan sommerens solskinstimer nydes, og de grønne fingre kan få fri leg i både drivhus og nyttehaver. Den store plæne giver plads til både trampolin, boldbane og liggestolsafslapning – her kan man ikke andet end at stresse af.

Stueplanet indeholder en rummelig entré, som fører ind til et mindre badeværelse, et rummeligt køkken samt to stuer med plankegulve under tæpperne. Her har de lyse og indbydende rum potentiale til at blive lige dét hjem, I drømmer om. På førstesalen kan familien indrette sig på i alt tre værelser, hvor det ene har et sideliggende, mindre rum – måske kommende walk-in-skab? – og udgang til en stor, sydvendt altan. Førstesalen indeholder også badeværelse med kar, og i kælderen kan drømmen om eget værksted, fotostudie, spillerum eller noget helt fjerde udleves.

Hesselager ligger naturskønt og idyllisk med Stokkebækken løbende i udkanten af byen. Fra adressen er man i gåafstand til indkøb i byens store MENY butik, og det tager ikke mange minutter at cykle til børnehave, skole eller stadion. Kommende beboere vil desuden kunne nyde godt af byens gode foreningsliv, korte cykelafstand til Stokkebæk Strand og gode busforbindelser direkte til både Svendborg og Nyborg.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800