Brydegårdsvej 14 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.195.000 kr.

Smuk og velbevaret villa tæt på Svendborgsund

Sætter du pris på klassiske detaljer og den særlige stemning, der følger med en smuk villa fra 1912 - ja så kan du roligt læse videre. Midt på Brydegårdsvej, og blot 350 meter fra Svendborgsund og søbadet ved Øreodden, finder du dette pragteksemplar, der er blevet moderniseret og tilbygget med stor forsigtighed og dyb respekt for ejendommens oprindelige præg.

Foruden 174 særdeles flotte boligkvadratmeter i 2 plan, har ejendommen en tilbygning, som på første sal giver adgang til yderligere 18 kvadratmeter i boligstandard. De solide indvendige fyldningsdøre er husets originale, hvilket også gælder de fleste af trægulvene.

Særligt imponerende er de to stuer. Det er smukke, højloftede rum med flot bevaret stuk. Den ene stue har brændeovn og får endvidere et flot lysindfald gennem et stort vindue mod vest. Stueplan omfatter også et næsten nyt Hanstholm køkken med tilstødende viktualierum, et gæstetoilet samt et bryggers med vaskefaciliteter, fjernvarmeanlæg fra 2017 og udgang til terrasse.

På første sal er der to værelser, et disponibelt rum i boligkvalitet samt et badeværelse. Det ene af værelserne har loft til kip med synlige hanebånd og sundkig – bemærk alternativ plantegning, der er et forslag til ny indretning på 1. sal, hvor man ændrer badeværelset og deler det største værelse i to. Således kan man opnå 4 separate rum.

Grundens 607 kvadratmeter giver jer et dejligt, lukket uderum med en hyggelig, vestvendt gårdhave, græsplæne, buske og bede.

Villaen ligger ganske tæt på Sankt Jørgens Kirke og parken ved Svendborgsund, så her er de allerbedste muligheder for en lille gå- eller løbetur i nærområdet. Er det derimod Svendborgs mange specialbutikker og spændende kulturtilbud som trækker, er her blot et kvarters gåtur, så er du i byens hyggelige bycentrum.

Har vi vakt jeres nysgerrighed, er dette ganske enkelt en villa, der må ses. Vi glæder os til at vise frem!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800