Brunellevænget 6 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 895.000 kr.

Skønt sommerhus nær skov og strand i Vemmenæs på Tåsinge

Med dette fritidshus får I hele sommerhuspakken: Skov, strand og åbne marker indenfor få hundrede meter. Derudover er det klassiske sommerhus fyldt med charme og rummer tre gode værelser. Ude får I en skøn have med en delvis overdækket terrasse.

Vemmenæs ligger som en halvø på Tåsinge, og her finder I det dejlige sommerhuskvarter midt i naturskønne omgivelser. I byen Landet ligger nærmeste supermarked, og det tager godt ti minutter i bil at køre de knap otte kilometer langs vandet.

Huset fremstår flot og velholdt. Det er helårsisoleret, så det er muligt at nyde vinterens weekender i huset uden at fryse.

Indenfor ligger et hyggeligt og funktionsdygtigt køkken af ældre dato med komfur, køleskab og microbølgeovn. I den tilstødende stue får I en flot brændeovn, og her er god plads til et spisebord og et sofaarrangement. Det er let at forestille sig morgenmåltidet og duften af kaffe en tidlig forårsmorgen ved bordet, hvor døren er på klem til terrassen, og lyden af fuglekvidder høres i baggrunden.

Når aftenen går på hæld kan I fordele jer på de tre værelser, der alle har skabe og udsigt til den omkringliggende natur. På badeværelset er der en bruseniche og røde detaljer, der står fint til de grønne træpaneler. Huset rummer desuden et opbevaringsrum med adgang fra haven.

Ude får I en enkelt anlagt have med skyggefulde træer og en dejlig sydvendt træterrasse, der med en håndfuld beplantede krukker, et havebord og nogle stole kan forvandles til jeres foretrukne rum sommeren igennem.

Er I blevet nysgerrige på dette fritidshus? Så kontakt os for en fremvisning.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800