Brunellevænget 2 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.295.000 kr.
Nyhed

Hyggeligt og komfortabelt fritidshus i meget fredeligt område på Tåsinge

Er du på udkig efter et sommerhus? Et rigtigt sommerhus opført i træ og hvor der også indvendigt er synligt træ på vægge, lofter og gulve? Og skal huset også helst ligge lidt afsides, hvor skove, marker og havet sætter rammerne? Ja så vil dette fine eksemplar i Stenodden yderst på Tåsinge i det Sydfynske Øhav, nok fange din interesse.

Huset har som nævnt den helt rigtige sommerhusstemning, men er også velholdt og med komfort. Huset har et godt tag i tagpap fra 2009, køkken fra 2018 samt en dejlig stor isoleret garage med indbygget anneks og brændeskur.

Grunden måler hele 1.185 m² og er flot fyldt ud med store buske og træer. Her er flere forskellige og meget forskelligartede haverum, hvad enten I vil have græs, sol, skygge eller læ. Børn vil elske at udforske haven, klatre i træerne og lege gemmeleg i det frodige buskads. Der er terrasser på tre sider af huset, så I altid kan finde sol, skygge og læ.

Den gode sommerhusstemning indfinder sig straks, I står i stuen. Det er et åbent opholdsrum med integreret køkken. Her er loft til kip med rustikt bjælkeloft, brændeovn og to ovenlysvinduer, der sørger for godt med dagslys i hele rummet. Der er desuden udgang til terrasse mod både syd og vest. Køkkenet er tidløst med hvide fronter, knopgreb og et fint udvalg af hårde hvidevarer. Huset har derudover et soverum, et integreret anneks samt et hyggeligt badeværelse med stor bruseniche.

Få meter fra matriklen fører en lille sti ind i områdets store skov. Her venter mange skønne spadsereture og spændende oplevelser for store og små, hvor især egnens rige fugleliv kan nydes. Badestranden med badebro ligger for enden af vejen og kan nåes på få minutter.

Helt enkelt et fritidshus med komfort, masser af stemning og en dejlig grund med flere terrasser.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020