Brombærvej 3 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.275.000 kr.

Rummeligt og velholdt fritidshus i fredeligt område på Tåsinge

Her er ganske simpelt, her på Stenodden nær Vemmenæs på Tåsinge. Her er vand og strand, skove og marker - og midt i det hele et hyggeligt sommerhusområde. På Brombærvej 3 venter dette fritidshus, der med hele 96 m², tre soverum og to badeværelser har plads til selv større familier eller et par logerende gæster.

Huset er fra 1974 og har i tidens løb fået flere opdateringer, så det i det store hele fremstår pænt og velholdt. I omkring 2013 fik huset et algebehandlet tagpaptag med listedækning, der er så godt som vedligeholdelsesfrit. Omtrent samtidig blev to af de store vinduespartier i stuen udskiftet. Huset har dertil stor luft-til-luft varmepumpe samt en spritny varmtvandsbeholder fra 2020. Udenfor er der carport med stort udhus til opbevaring.

Huset har en dejlig lys og åben indretning. Den store stue, køkkenet og fordelingsgangen til værelserne er alt sammen en del af et åbent rumforløb. Stuen får dagslys ind fra tre sider og har også en brændeovn, så de kølige aftener kan nydes med varme og hygge. Køkkenet har dét, det skal have. De fleste af hvidevarerne er forholdsvis nye, og her er også opvaskemaskine.

I bliver garanteret også glade for det største af badeværelserne. Her er nemlig både spabad, bruseniche og sauna, så I kan lade jer selvforkæle efter en god dag på stranden. Det andet badeværelse er derimod indrettet med praktisk vaskesøjle.

Husets allerbedste “rum” ligger dog ikke inde i huset. Det er de to hævede træterrasser, der ligger henholdsvis mod sydvest og nordøst. Det er her sommerhuslivet rigtigt nydes, og især den store terrasse mod sydvest, med flot kig over haven, bliver hurtigt feriens omdrejningspunkt. Haven er i øvrigt både perfekt til børneleg og ganske nem at passe, da den nærmest udelukkende er beplantet med græs.

I har cirka 500 meter til en børnevenlig badestrand med badebro og cirka samme afstand til skoven, der har stier til en god vandretur.

Jeres egen lille oase hvor I kan tilbringe mange sommerferier og lange weekender i fremtiden.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020