Brombærvænget 2 , Østerskov , 5932 Humble

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 1.495.000 kr.

FANTASTISK FRITIDSHUS I GOD KVALITET MED UDSØGT BELIGGENHED

Langeland er en virkelig skøn ø til et fritidshus – her kan man opleve den langelandske natur, betragte de hyggelige huse og gå på opdagelse på øens hatbakker. Langeland er stedet for jer, som ønsker et fristed, som giver ro i sjælen.

På Brombærvænget 2 i Østerskov kan vi præsentere jer for dette kvalitetshus, som udelukkende er opført i gode materialer. Fritidshuset er fra 1993, og det er bygget med et bredt udhæng, hvorfor træværket er godt beskyttet. Taget er fra april 2018 og huset står flot med en sortmalet træfacade og hvide karme om vinduerne.

Grunden er 1.305 kvadratmeter stor og den strækker sig over komplet lukkede rammer med figentræ og mange andre frugttræer, som hvert år giver en god høst. Der er tilmed egen fiskerenseplads, når dagens måltid er hjemmefanget. Bedst af alt er dog den store terrasse, der breder sig ud langs det meste af husets facade. Herfra kan man nyde solen fra morgen til aften med kig over haven, som er velbesøgt af områdets rige dyreliv.

Huset er indrettet med et stort køkkenalrum, som udgør boligens samlingspunkt. Det er også herfra, der er udgang til terrassen. De tre værelser, alkoven og hemsen giver i alt 10 sovepladser, og det velisolerede anneks er også ideelt til soveafdeling. Dertil får I en sauna i forbindelse med et luksuriøst badeværelse, som har gulvvarme, spabad og separat bruseniche. Boligen rummer endnu et badeværelse og et teknikrum med vaskemaskine og tørretumbler.

Grundet Langelands smalle form, er man altid i kort afstand til stranden. Dette fritidshus ligger dog ikke andet end 5 minutters gang fra den dejlige Bukkemose Strand. Fra stranden er der gode muligheder for både at fiske og bade, ligesom der er fri tilgængelig legeplads, badebro og slæbested for både. Området generelt er ideelt til gåture, og det er smukt at skue ud over det blanke vand og den uspolerede naturstrand. Er du golfentusiast, får du endnu mere for pengene, idet Langelands Golf Klub, der byder på en 18 hullers helårsbane, ligger en kort spadseretur fra matriklen. I nærområdet findes desuden en glimrende Put & Take fiskesø. Langeland huser desuden mange hyggelige småbyer med maritime havnemiljøer,og hvis I vil være aktive, byder øen både på lystfiskeri, kajakroning, ridning, cykling og meget mere.

Dette fritidshus er perfekt for jer, som sætter pris på kvalitet. Her kan selv den store familie finde sig tilrette, og man kan også vælge at udleje, hvilket huset også er ideelt til. Huset er ikke bundet af en udlejningsaftale og står således klar til at modtage en ny ejer.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020