Brogade 36, 2. - 5700 Svendborg

Brogade 36 , 2. , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Ejerlejlighed
Pris: 1.395.000 kr.

Bohemelejlighed i hjertet af Svendborg

Vi er ikke alle ens - heldigvis da. Derfor er det godt, der også findes lejligheder som denne charmerende sag, som har en anderledes indretning og som særkende en stor hems, der giver unikke indretningsmuligheder. Beliggenheden er også helt i top: du kommer nemlig til at bo helt centralt i Svendborg få skridt fra stationen og fra byens kendte og dybt charmerende brostensbelagte centrum.

Udover at have hele bykernen og byens forførende miks af gamle, hyggelige værtshuse, moderne fortovscaféer, havnemiljøet og hyggelige handelsgader for dine fødder, er du også kun få minutters gang fra lystbådehavnen og den fine sandstrand med badebro, der er anlagt her.

Lejligheden ligger øverst oppe på anden sal i en hjørneejendom fra 1907 og udvendigt bliver facaden renoveret og malet i september 2021.

Den ene del af lejligheden er helt lineært indrettet med badeværelse, entré og køkken på rad og række. Især badeværelset er dejligt stort og har både plads til vaskemaskine og en rummelig bruseniche. Køkkenet står pænt og lyst med nye skabselementer og hvidevarer fra 2020 og herfra åbner lejligheden sig flot ud i den store stue. Et skønt og næsten kvadratisk rum med lysindfald fra to sider og videre adgang til lejlighedens store soveværelse. Og her sker der virkelig noget. I den ene side er loftet ført til kip med synlige hanebånd, og her kan man kigge direkte op til hemsen i den anden side af loftsrummet.

Hemsen er overraskende stor - over 15 m² - og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan bruge rummet til. Krearum, kontor, ekstra soverum eller som børnenes multirum. Endelig har lejligheden et mindre soveværelse i forlængelse af det store soveværelse, som tilmed har indbygget walk-in-closet

Kort og godt en lejlighed der er helt sin egen - til dig der ikke er helt som de andre.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Nicolaj Foged

Salg og vurdering

61457430