Bregnedalsvej 10A , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Rækkehus
Pris: 1.995.000 kr.

Nyopførte rækkehuse med udsigt og gåafstand til Svendborgs gågademiljø

I disse tre nyopførte rækkevillaer, der ligger i gåafstand til Svendborg centrum, er alle detaljerne på plads - I skal bare flytte ind. Boligerne der er på 95 m², 95 m² og 108 m² er med gulvvarme overalt og topisoleret, så udgifterne til opvarmning holdes på et minimum. Villaerne er smagfuldt indrettet med egeparketgulve og klinker, og på den private grund er der både have og stor terrasse.

Klik her for at se en præsentation af Bregnedalsvej 10B

Klik her for at se en præsentation af Bregnedalsvej 10C


BREGNEDALSVEJ 10A:

Flot udsigt over Svendborg by - Her på Bregnedalsvej 10A træder man indenfor i en rummelig entré med praktisk klinkegulv, hvor der er god plads til at opbevare overtøj og sko. Fra entréen er der adgang til boligens badeværelse ligeledes med klinker og med bruseniche. Der er også adgang til to gode og reelle soveværelser, der begge er indrettet med indbygget skabsvæg. Fra det ene soveværelse er der i øvrigt udgang til terrassen og et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti.

Fra entréen træder man også ind i den store stue, hvorfra man har en skøn udsigt over Svendborgs tage. Her er god plads at indrette sig på med både spiseafdeling og sofahjørne. Der er to døre ud til terrassen, hvor den ene er ud til en lille overdækning - desuden er der mulighed for at opdele stuen og etablere et ekstra værelse.

Fra stuen er der åben forbindelse til køkkenet, som er fuldt udstyret med hårde hvidevarer og som er indrettet med klinkegulve, hvide fronter, træbordplade og god skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt dør ud, så man kan bruge bryggerset som ekstra indgang.

Den store fliseterrasse, der er særdeles velanlagt og har trappe i flere niveauer ned til indkørslen, indbyder i høj grad til udendørs hygge på gode sommerdage. Man bliver også genbo til det grønne område ved Galgebakken, og der er kun en kilometer til Svendborg Station. I området finder man også gode indkøbsmuligheder med blandt andet Svendborg Storcenter kun fem minutters kørsel væk, samt skoler, daginstitutioner og sportsklubber i nærheden.

Gå ikke glip af denne flotte rækkevilla, hvor man ikke skal tænke på vedligehold de næste mange år. Villaen er helt nybygget med en god rumfordeling og med en central beliggenhed i Svendborg. Velkommen til Bregnedalsvej 10A!


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800