Brandsbyvej 2 , 5932 Humble

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 725.000 kr.

Landvilla med skøn planløsning, spændende have og gildesal

Blandt langstrakte vidder og naturskønne, langelandske områder venter denne Morten Korch-drøm af en villa på sine nye ejere. Har man en autentisk, landlig bolig, en stor have fuld af overraskelser og en beliggenhed i et velsmurt lokalsamfund på boligønskelisten, så er der god grund til at bruge et par minutter på at beundre denne sommergule skønhed.

Ejendommen er opført i 1867 og har altså en del år på bagen – dette tilføjer dog kun ekstra charme til boligen, som kan fungere både som helårsbolig og som fritidshus. Her folder en skøn baghave sig ud bag villaen, hvor talrige grønne detaljer og hyggekroge byder ind. De grønne fingre har fri leg i nyttehaven, og på den store plæne kan en fredelig stund nydes i læ under birketræet med et æble i hånden fra egen avl. Om sommeren kan aftensmåltiderne nydes på den store, sydvendte terrasse, hvorfra man desuden har indgang til ejendommens rummelige gildesal. Scenen er sat for mange fremtidige familiearrangementer her på Brandsbyvej 2, og inden døre byder en familievenlig planløsning velkommen.

Stueetagen indledes af en entré, der fører direkte ind til husets praktiske bryggers og viktualierum. Her kan mange praktiske gøremål udleves og sideliggende hertil er husets ene badeværelse med separat bruseniche. Fra entréen er ligeledes indgang til køkkenet, der står i en romantisk, ældre stil med spiseplads og brændeovn i midten af rummet. Her er god mulighed for at udleve gør-det-selv-drømmen og give herlighederne et ansigtsløft. Både spisestue og sofastue står klar til at danne rammerne for mange hyggelige aftener med god mad og afslapning. På førstesalen kan familien nyde godt af tre soveværelser samt endnu et badeværelse.

Denne skønne landvilla egner sig perfekt til børnefamilien, der trænger til luft omkring sig både til hverdag og i ferieperioderne. Her er man placeret i hjertet af den danske natur, og Humble by indeholder alle hverdagens fornødenheder – både bager, kro, indkøbsmuligheder, apotek og butikker.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Susanne Rabjerg

Salg og vurdering

22301020