Brændeskov Møllevej 18 - 5700 Svendborg

Brændeskov Møllevej 18 , Brændeskov , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 4.500.000 kr.

Nybyggeri med fremragende beliggenhed og masser af sjæl

Drømmer I om landlig idyl med højt til loftet samtidig med I ønsker moderne rammer med masser af plads og komfort, så har I muligheden for at erhverve denne særdeles attraktive bolig.

Villaen er arkitekttegnet, fuldmuret og opført i 2008. Der er gulvvarme i samtlige rum på begge etager, IHC-styring, centralstøvsuger og vinduer er fra Velux og Velfac. Boligen bliver opvarmet fra yderst billig og energivenlig varmekilde samtidig med huset har komfortabelt ventilation.

De 259 kvadratmeter er rigtig godt udnyttet, og alle værelser og rum er store og anvendelige. Desuden har boligen 73 m2 integreret garage, også med gulvvarme, med to fjernbetjente hejseporte Dette kombineret med den meget åbne planløsning giver boligen en skøn rummelighed, som tydeligt kan mærkes.

Det er ikke mindst tilfældet i det flotte rumforløb igennem køkken, alrum, stue og hallen. Et skønt leverum, der giver familien masser plads til alle aktiviteter. En del af rummet er forbundet til førstesalen via en åben etageforbindelse, hvilket gør, at det store hus føles som et samlet hele. Glæd jer også til det flotte køkken med sorte granitbordplader, alrummet med kæmpe kvistvinduer og stuen med den elegante, gennemgående pejseindsats.

Den 8.714 m² parklignende grund er gjort pasningsvenlig omkranset af en lukket hæk. Der er terrassemiljø hele vejen langs husets sydlige facade. Terrassen er overdækket foran alrummet, og hele området er hævet, så I har fri udsigt over den store grund, der i bunden grænser op til Vejstrup Å.

Området omkring boligen byder på gode muligheder for udendørs aktiviteter. I gåafstand finder I Brændeskovgård Golf samtidig med de mange skove byder på gode gå-/ løbeture. Næsten i baghaven, finder man forsamlingshuset, sportspladsen og legepladsen. Fra ejendommen har man kun ca. 10 min. kørsel til Svendborg og under en halvtimes kørsel til Odense. Nyborg ligger også kun ca. 30 min. kørsel derfra, så alt i alt en god central beliggenhed på Fyn.

3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800