Bøstrup Strandvej 23 , Bøstrup , 5953 Tranekær

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.750.000 kr.

Naturperle i smukke rammer på Langeland

Allerede ved første øjekast falder man for denne store ejendom, som strækker sig over 214 m² beboelse samt 536 m² udhuse og tilbygninger. Bøstrup Strandgård ligger i de smukkest tænkelige rammer blandt bølgende marker blot 500 meter fra vandet på Langelands østside. Naturen er praktisk talt lige uden for vinduerne, og I får den helt ind på livet. Derfor må I også acceptere, at den over 8.000 m² store grund med både legeplads, terrasser, havedam og hyggelig have deles med områdets dyreliv.

Ejendommen består af tre længer, hvoraf stuehuset byder på en 214 m² stor privatbolig. Boligen fremstår i flot moderniseret stand og byder blandt andet på fire store soveværelser, to badeværelser samt to terrasser med henholdsvis morgen -og aftensol.

De øvrige to længer er forvandlet til, og fungerer i dag som en særdeles velfungerende selskabsudlejning opdelt i henholdsvis værelsesafdeling med plads til 65 overnattende gæster og festsal med plads til 100 personer. Hertil kommer et fuldt udstyret industrikøkken. Ejendommen sælges komplet med det udstyr og inventar der behøves, hvis køber ønsker at drive forretningen videre.

Udover selskabsudlejning til private er her også mange spændende muligheder for yderligere indtjening: storsommerhus-udlejning, kursusophold eller måske institutionsbrug?

Vi siger ofte at en ejendom “bare skal ses”. I dette tilfælde er der vitterligt ingen vej uden om, hvis I vil opleve de mange muligheder og den smukke natur, denne spændende ejendom byder på.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800