Bøstrup Strandvej 23 , Bøstrup , 5953 Tranekær

Billeder
Plantegning
Kort
Blandet Bolig/erhverv
Pris: 2.750.000 kr.

Velrenommeret udlejningsperle i smukke rammer til salg på Langeland

Mange forelskede par har i tidens løb valgt at sige “ja” til hinanden på Bøstrup Strandgård. Mange har også fejret den fortsatte kærlighed i både sølv- og guldbryllupper. Og atter mange har holdt deres fødselsdagsfest, konfirmation, svendegilde, fætter/kusine-fest og mange andre festligheder her. Bøstrup Strandgård er kendt som stedet, hvor livets vigtige begivenheder fejres. Og nu skal nye kræfter til.

Bøstrup Strandgård er en nedlagt landbrugsejendom, der er forvandlet til særdeles velfungerende selskabsudlejning. Den ligger i de smukkest tænkelige rammer blandt bølgende marker blot 500 meter fra vandet på Langelands østside. Naturen er praktisk talt lige uden for vinduerne, og man får den helt ind på livet. Derfor må man også acceptere, at den over 8.000 m2 store grund med både legeplads, terrasser, havedam og hyggelig have deles med områdets dyreliv.

Selve ejendommen består af tre længer. De to fungerer som henholdsvis værelsesafdeling og festsal, mens den sidste byder på en 214 m2 privatbolig. I alt er der i udlejningsdelen plads til 65 overnattende gæster i 15 værelser, mens der i festsalen er plads til 100 personer. Her er naturligvis også et fuldt udstyret industrikøkken. Ejendommen er særdeles velfungerende og kan i udgangspunktet drives af blot én person. Den sælges komplet med det udstyr og inventar, der behøves for at drive foretagendet.

I 2011 fik ejendommen eget spildevandsanlæg til en værdi af kr. 110.000. Dette giver en årlig besparelse på vandafledningsudgiften på min. kr. 5.000.

Bøstrup Strandgård er velrenommeret og kan bryste sig af en belægsningsgrad på hele 95% i weekender i sommerperioden. Udover selskabsudlejning til private er her også mange spændende muligheder for yderligere indtjening: storsommerhus-udlejning, kursusophold eller måske institutionsbrug?

Ejendommens stuehus fremstår i flot moderniseret stand og byder blandt andet på to store stuer, stort køkken med spiseplads, fire gode soveværelser, to badeværelser samt tre terrasser, to med morgensol og en med aftensol.

Vi kunne fortælle meget mere om denne enestående ejendom, men egentlig vil vi hellere vise dig det. Vi ser frem til at vise rundt!

Se desuden: www.bs23.dk

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800