Bøjdenvejen 68A , Krarup , 5750 Ringe

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.995.000 kr.

Familievillaen, der kan det hele!

Det er svært at komme i tanke om noget, man savner ved denne familie villa i Krarup. Med 213 m² burde selv en større familie kunne finde sig til rette her. Til huset hører desuden en drøm af en isoleret dobbeltgarage med carport, to el-hejseporte og et stort værksted - i alt 125 m². Læg dertil en kæmpe have på over 2.300 m² med direkte udgang til en sti, der fører til friskole, SFO, vuggestue og børnehave.

Krarup ligger midt imellem Faaborg, Svendborg, Nyborg og Odense og blot 10-12 min. kørsel fra motorvejen. Lyder Krarup ikke umiddelbart bekendt kan vi fortælle, at det er et aktivt lokalsamfund nær Egeskov Slot på Midtfyn. Friskolen er meget velfungerende, og både her, i forsamlingshuset og i kirken med den moderne præst, arrangeres der fællesspisning og mange andre arrangementer året igennem. Der bor mange børn i byen, og dertil er den nærliggende skov også en stor attraktion.

Allerede ude fra vejen virker ejendommen indbydende. En gårdsplads med granitskærver forbinder den nydelige forhave, garagen og villaen. Huset fremstår sundt og har blandt andet vinduer fra 2007-2008. Badeværelset er renoveret i 2018 og gæstetoilettet i 2019. Der er gulvvarme i hele boligen, og ejendommen har desuden en dejlig tør kælder på 36 m².

Boligens rummelighed viser sig allerede i entréen, der nærmere skal kaldes en hall. Herfra er der til den ene side adgang til husets fire soveværelser, badeværelset og gæstetoilettet og til den anden side husets opholdsrum.

Også i stuen er pladsen generøs. Rummet kan nemt opdeles i forskellige sektioner, og ud over de tre ovenlysvinduer midt i rummet, kommer der også masser af lys ind fra de store vinduer ud mod terrassen mod vest. Træk skydedøren til side, og rummet smelter automatisk sammen med den store terrasse.

Køkken-alrummet er husets andet opholdsrum. U-køkkenets tre bordplader giver mulighed for, at flere kan arbejde her samtidig, mens alrummet har en fin spiseplads til hverdagens måltider. Endelig har huset også et bryggers.

I den store have er der både flere frugttræer og fin plads til, at ungerne kan spille en fodboldkamp.

Det rigtige valg for børnefamilien, der vil have en komplet løsning.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800