Bjørnøvej 12 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.
Nyhed

Super villa i eftertragtet kvarter i Svendborg

Denne flotte villa i Svendborg er meget mere end blot en velholdt og velindrettet familiebolig med tre soveværelser. I får nemlig både en skøn udestue, en have som både børn og voksne vil forelske sig i, og ikke mindst en super beliggenhed på en lukket vej i et af byens mest populære kvarterer.

Huset er fra 1972, men ser bestemt nyere ud takket være godt vedligehold gennem årene. Huset har blandt andet fået skiftet tag, vinduer og døre samt gasfyr. Indvendigt er blandt andet køkken og badeværelse blevet istandsat. Til ejendommen hører derudover både en carport, en garage samt en udestue.

At huset er velholdt, ses også tydeligt indenfor. Det er en lys bolig, og alt står pænt og nydeligt. Indretningen er overskuelig og passer til de flestes behov, men vil I eksempelvis gerne have en åben planløsning i de fælles opholdsrum, er der også mulighed for det. Boligen indeholder tre soveværelser, et badeværelse, et køkken, et bryggers og en stue. Hertil kommer udestuen, der føjer flere kvadratmeter til huset og giver jer endnu et opholdsrum.

Som nævnt er haven et stort aktiv i sig selv. Den frodige randbeplantning lukker haven godt af og skaber sammen med den øvrige beplantning en helt speciel og utrolig hyggelig atmosfære. Tre terrasser giver rig mulighed for afslapning i både skygge og sol, og den ene har tilmed pergola med vin som levende loft. Dertil er her også to kirsebærtræer samt et par højbede med plads til nyttehave.

Bjørnøvej 12 ligger på et roligt, lukket vænge. Herfra fører gode stiforbindelser til skole og idrætshal, og her kan de mindste familiemedlemmer trygt færdes på egen hånd. Derudover er der både gode indkøbsmuligheder, grønne områder og legepladser lige i nærheden. Svendborg centrum ligger blot en kort køretur fra adressen.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800