Bjerrebyvej 50 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.595.000 kr.
Nyhed

Patriciervilla med god plads og vidunderlig have

Charmerende patriciervilla på det skønne Tåsinge - blot 11 km fra Svendborg bymidte. Den gult pudsede villa fra 1916 har tilhørende en stor grund på 1.970 m² med en fantastisk have. Som i huset fornemmer man her den historiske charme og omgiver sig med flere gamle og sjældne træer, planter og buske. Her er masser af kroge, hvor både børn og voksne kan ”gemme” sig fra hverdagens travlhed i sol, skygge og læ. Og på den anden side af haven, breder naturen og markerne sig. På grunden finder du desuden en carport fra 2001.

Villaen udgør en moderne og opdateret bolig, men du mærker også sjælen fra 1916 med blandt andet fyrretræsplankegulve og flotte, gamle fyldningsdøre.

I stueplan er boligen indrettet med bryggers, mindre badeværelse og adgang til værksted og hobbyrum i den nordlige fløj. Fra bryggerset tilgår du også hovedbeboelsen, først for med viktualierum og et lyst køkken fra HTH, som blev etableret i 2006. En patriciervilla skal naturligvis også rumme to smukke stuer en suite. Her får du dem med dobbelte franske døre, flot karnap, stukkanter i loftet og brændeovn. I stueplan får du endvidere en entré med trappe til 1. sal og endnu en stue, eller værelse om du hellere vil det, hvorfra du kan slå døren op, og træde fem trin ned ad trappen til haven.

1. sal består af en repos, tre store værelser samt en fordelingsgang med skabsplads og husets andet badeværelse fra 2001 med hjørnebadekar.

Her får den større familie kort sagt masser af plads både ude og inde. Og på en beliggenhed med smuk natur, badestrande og andre turistattraktioner i nærheden, rummer boligen tilmed også en oplagt mulighed for at indrette bed & breakfast. Fra adressen er der fem km til stranden ved Skovballe, otte km til Valdemars Slot og fra Tåsinge er der naturligvis også kun en smuttur til Langeland, Svendborg og resten af Det Sydfynske Øhav.

For familien er der tale om en adresse, der er lige dele idyllisk og bekvem. Der er blot fem-seks minutters kørsel til Lundby Skole og nærmeste indkøbsmulighed. Nærmiljøet er trygt, og du har mulighed for at møde dine naboer og medborgere i landsbyen Bjerreby til den årlige vejfest og den månedlige fællesspisning.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Anne Dissing

Ejendomsmægler

26112217