Bjerrebyvej 120 , Tåsinge , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 675.000 kr.

I smukke omgivelser blandt frugtplantager på Sydtåsinge

Nogen drømmer om en etplansvilla på et lukket vænge, andre om en lejlighed i en skyskraber med udsigt over hele byen. Og så er der nogen, der bare gerne vil bo i fred og ro ude på landet og passe sig selv. Hører I til sidstnævnte, og leder I efter solidt hus, I selv kan opdatere efter egne ønsker – ja så har vi her et godt bud.

I udkanten af lokalsamfundet Bjerreby på sydsiden af Tåsinge finder I denne originale gulstensvilla omgivet af frugtplantager - blot 10 minutters kørsel fra Svendborg og Rudkøbing.

Villaen er fra 1955 og er blevet fint vedligeholdt af ejeren, som har haft huset siden opførelsen. Huset ligger på en stor grund på hele 1.264 m², som endvidere rummer to udhuse hver på 19 m². Villaen er opført i halvandet plan og har dertil fuld kælder.

Indenfor kan man mærke stemningen i gulvene, dørene og skabene, der er husets originale. Det har sin egen charme, og kan bruges som det er. Man kan naturligvis også vælge at modernisere, hvis man ønsker en mere tidssvarende bolig.

Indretningen er enkel og giver også mulighed for, at I kan få den bolig, I drømmer om. I stueplan bydes på spisekøkken, stue og en entré med videre adgang til bryggers og et badeværelse. Stuen har brændeovn og får dagslyset ind fra tre sider. Vil I skabe en åben planløsning, kan I åbne op ind til køkkenet.

På førstesalen kan I nyde den fri udsigt over landskabet. Etagen byder på en repos med masser af skabsplads samt to soveværelser. Lige nu er der gennemgang mellem værelserne, men de kan nemt lukkes af med en skillevæg. Og med husets fulde kælder får I endnu flere muligheder. Her bydes på fire gode, regulære disponible rum.

En ejendom til jer der ønsker et enkelt liv midt i smuk natur.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800