Bergmannsvej 55 , Thurø , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.275.000 kr.

Klassisk etplans villa 200 meter fra vandkanten på Thurø

Ejendommen er under salg!
Etplans villa 200 meter fra vandkanten på Thurø og med god plads til kernefamilien. Villaen ligger godt tilbagetrukket fra vejen og så centralt, som det næsten kan blive på Thurø - dvs. med alle daglige fornødenheder inden for bekvem gåafstand.

Villaen er løbende moderniseret og fremstår i det store og hele i fin stand. Der er hvide gipslofter i de fleste opholdsrum, klinker eller praktiske laminatgulve overalt og masser af skabsplads til opbevaring. Lige nu rummer huset 4 soveværelser - og er det ikke nok, er her mulighed og plads til, at opdele stuen og indrette et 5. værelse. Herudover findes et godt køkken, stue med brændeovn, badeværelse med gulvvarme, kontor og bryggers.

Ude er der fliseterrasse med markiseoverdækning. Ellers er haven mest med græs og nem at vedligeholde. Fra baghaven er der kig til vandet.

Thurø byder på nærmiljø i særklasse og øen har det hele: Indkøb, skole, børnepasning, idrætshal og ikke mindst, en skøn varieret natur. Hop op på cyklen og kør en tur rundt på øen. Omgivelserne får automatisk pulsen til at falde - og du får den bedste medicin mod stress.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800