Bellisvej 33 , 5874 Hesselager

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.195.000 kr.

Udsigtsvilla med egen terrasse på stranden ud til Storebælt

I skal ikke være kede af det, hvis I skulle gå glip af en solopgang eller to, som ejere af denne charmerende udsigtsvilla. Den ligger i det gamle fiskerleje Revsøre på Østfyn, og den 885 kvadratmeter store grund stopper først der, hvor Storebælt begynder. I kommer til at bo i en charmerende, klassisk villa i tre plan med hvidpudset facade, sort engoberet tegltag og et brugsareal på 193 kvadratmeter inklusiv kælderen.

Det er faktisk lidt af en attraktion, at vi kan udbyde en ejendom her. Husene går som oftest i arv og er sjældent til salg.
Grunden deles i to af en lille, privat grusvej, og nede ved vandet ligger de gamle fiskerhuse, hvor I uforstyrret kan nyde udsigten over vandet med tæerne begravet i strandsandet. Det er endvidere nærliggende at hale aftensmaden ind herfra, da det siges at være rigtig godt fiskevand.

Villaen er fra 1950 og fremstår i rigtig fin stand med træ/alu-vinduer, fyrretræsplankegulve og nyere tag. Huset har en meget åben indretning, og man skal nærmest være lavet af sten for ikke at kunne mærke boligens varme atmosfære. Trægulvet giver stuen karakter og har fin plads til såvel spisebordsarrangement som til hyggeafdeling. Vinkelkøkkenet har pæne hvide fronter og er stort nok til, at I kan have et spisebord stående midt i rummet. Stueplan her derudover et godt, rummeligt soveværelse med indbygget skab og adgang til et badeværelse

På førstesalen bydes på endnu et badeværelse samt et større og et mindre værelse med gennemgang. Det store værelse kan snildt opdeles i to, hvis I har behov for det. Kælderen er på 64 m² og byder på vaskerum, værksted og flere disponible rum.

Til ejendommen hører også en prydhave med tilhørende køkkenhave samt en carport.

En unik mulighed for en fredsommelig tilværelse, hvor land og vand mødes.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800