Bakkevej 11 - 5700 Svendborg

Bakkevej 11 , 5700 Svendborg

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 3.195.000 kr.

Velholdt murermestervilla på fredelig villavej nær centrum og strand i Svendborg

Det er ikke alle og enhver, der har mulighed for at bo i en charmerende villa med stor have i et fredeligt villakvarter og samtidig være i gåafstand til bymidten og til en badestrand. Men det kan du, som ejer af denne klassiske villa på Bakkevej 11 i det vestlige Svendborg. Du bliver ejer af et hyggeligt og velholdt hus på 127 m² med fuld kælder. Velkommen til!

Huset præsenterer sig helt klassisk med facade i gule mursten og rødt tegltag. Hertil kommer en flot blomstrende forhave og en indkørsel, der fører op til garagen. Baghaven er rigtig hyggelig og har stor græsplæne, terrasse og frugttræer. Den er perfekt som legehave for ungerne.

Indenfor venter et hyggeligt og lyst hjem. Både stueplan og førstesalen er belagt med husets originale og meget velholdte fyrretræsplanker. Det er især i den store stue, at du oplever husets gode lys. Lyset kommer ind fra tre sider, og særligt hjørnevinduet sørger for et godt lysindfald. Stuen er forbundet til en mindre stue via flotte franske døre. Her er brændeovn og udgang til terrasse, og de to stuer fungerer fint som henholdsvis spisestue og opholdsstue. Køkkenet ligger op mod den mindste stue, hvilket giver mulighed for at integrere de to rum i et åbent køkken-alrum med lidt ombygning. Det er i øvrigt et nydeligt køkken, der også har et hjørnevindue, hvilket giver dig et godt udsyn, mens du laver mad.

En flot trappe fører op til førstesalen. Her giver reposen adgang til et nydeligt flisebadeværelse og til husets tre værelser. Det største af disse har indbyggede skabe og udgang til en lille altan med flot udsyn og området mod Tåsinge.

Kælderen er både tør og høj og dermed meget anvendelig. Her er vaskerum, værksted, badeværelse og et disponibelt rum.

En rigtig familievilla på en både fredelig og meget central adresse i Svendborg.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Nicolaj Foged

Salg og vurdering

61457430