Bagergade 84 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.475.000 kr.

Renoveret byhus med gårdhave midt i Svendborg

Man skal kigge længe efter en mere charmerende bolig i Svendborg end dette yndige byhus få meter fra centrum. Det byder på 123 delvist renoverede boligkvadratmeter, en skøn, ugeneret gårdhave, og så har det indgang fra to forskellige gader.

Ejendommen er fra 1885 og blev gennemgående renoveret i 2015. Projektet mangler dog lige det sidste fra at være ført helt til ende. Helt præcist drejer det sig om et stykke af taget, der skal skiftes og loftet nedenunder, som skal færdiggøres. Dertil skal væggen i soveværelset spartles og males. Det er dog et ganske overskueligt projekt, der ikke slår bunden ud af noget budget.

Samtidig kan I så glæde jer over alle de andre ting, der allerede er lavet. Eksempelvis får I et virkelig hyggeligt køkken-alrum med et moderne, åbent køkken og nyere hårde hvidevarer. Husets listeloft, den synliggjorte bærende konstruktion og ikke mindst brændeovnen giver rummet et meget charmerende anstrøg.

Fra køkkenet er der videre adgang til et stort bryggers, et flot badeværelse og til et arbejdsværelse. Huset er endvidere udstyret med to separate førstesale. Den ene er indrettet med et dejligt stort soveværelse med klædeskab, mens den anden byder på en hyggelig stue. Her er loftet ført til kip, hvilket sammen med de fritlagte loftsbjælker og gulvplankerne gør rummet særdeles stemningsfuldt. Stuen kan naturligvis også anvendes som soveværelse, hvis I har behov for det.

Og med den tilhørende gårdhave får I jeres egen lille oase under åben himmel - nærmest midt i byen. Her er fin plads til, at I kan invitere venner og familie forbi til grillaften. Endelig får I også et stort skur med god opbevaringsplads.

Såvel indkøb som andre af hverdagens gøremål er lette og ligetil takket være husets centrale placering i byen. Også både togstationen samt motorvejen er ganske nær ved. Endelig er der gode parkeringsmuligheder nær ved ejendommen.

Alt i alt en bolig med karakter, charme og en super beliggenhed.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800