Assensvej 50-52 , Kirkeby , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Udlejningsejendom
Pris: 5.300.000 kr.

Meget velholdt investeringsejendom med syv attraktive lejemål

Den flotte hvide facade og det sorte tag giver et godt første indtryk af denne store investeringsejendom på Sydfyn. Det positive indtryk fortsætter indenfor i ejendommens syv større boliglejemål, der ligeledes fremstår rigtig flotte og dertil er alle udlejede.

Alle lejlighederne har eget tilhørende havestykke, fri parkering på en stor parkeringsplads, og så ligger hele herligheden skønt i landsbyen Kirkeby, der blandt andet er kendt for at huse Fyns største kræmmermarked “Det gamle Mejeri”.

Kræmmermarkedet har været med til at trække folk og aktivitet til byen, og her er da også både skole, børnehus og idrætsforening. Den nemme forbindelse til Svendborgmotorvejen gør det overskueligt at pendle til såvel Svendborg som til Odense. I Stenstrup Syd, en lille kilometer mod vest, er der i øvrigt trinbræt på togstrækningen Odense-Svendborg.

Ejendommen består af en smuk, klassisk villa fra 1900 med en stor tilbygning, der tidligere rummede Kirkeby Gamle Skole. Samlet set er ejendommen på 692 m2 og størrelsen på de syv lejligheder varierer fra 92 til 112 m2. De tilhørende havestykker er hovedsagligt af samme størrelse og ligger syd for ejendommen.

Siden 2006 har nuværende ejer løbende renoveret og vedligeholdt ejendommen. Der er blandt andet blevet malet og udskiftet vinduer og døre efter behov. Lejlighederne fremstår derfor alle pæne og lyse og byder endvidere på charmerende detaljer som rustikke plankegulve, loft til kip, fritlagte hanebånd og synlige loftsbjælker. Som nævnt er ejendommen fuldt udlejet og der er stor efterspørgsel på lejlighederne.

En spændende mulighed for dig, der er ude efter at gøre en god investering.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800