Assensvej 40 - 5600 Faaborg

Assensvej 40 , 5600 Faaborg

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.995.000 kr.

Enestående byhus i Faaborg med sjæl, karakter og en vidunderlig have

Der hviler en harmoni og en fuldstændighed over dette imponerende byhus i Faaborg. Siden nuværende ejer overtog det i 2000, er huset nærmest genopbygget fra grunden, men med det gamle byhus fra 1912 som stilistisk forbillede. Det er gjort med imponerende dedikation og integritet, og resultatet er ganske enkelt enestående! Det samme gælder haven, der er anlagt med lige dele præcision og hjerte, og samlet set er ejendommen nærmest en masterclass i, hvordan man skaber en moderne bolig med både komfort, sjæl og karakter.

Hovedprojektet forløb fra 2000-2003, hvor huset praktisk talt blev skilt ad og genopbygget fra de bare mure. Også baghuset blev inddraget og sammenbygget med hovedhuset. I 2007 kom førstesalen til, og nogle år senere begyndte arbejdet med at sætte skik på udemiljøet.

Man er gået langt for at bevare byhusets sjæl og særpræg. Huset har fået trævinduer, og zinkinddækningerne på den vandskurede facade er for-patineret, så de passer bedre til husets æstetik. På samme måde er fyrretræsplankerne i gulvet behandlet, så de har den helt rette patina.

Indretningen er både original og særdeles funktionel for især en børnefamilie. Sammenbygningen med baghuset skaber et stueplan opdelt i to afdelinger med henholdsvis stue og køkken-alrum, der forbindes af et bryggers i midten. Det skaber en bolig med et godt flow, og da der både er et stort soveværelse og et badeværelse i stueplan, kan førstesalen passende anvendes som børne/ungdoms-afdeling. Heroppe finder I to soveværelser, et badeværelse samt en lille stue, der fungerer perfekt som multirum.

Udemiljøet har fået lige så meget kærlighed som huset. Mellem de to huse er anlagt en hyggelig atriumgård, hvor du via en tunnel med levende tag kommer om i baghaven. Her venter en skøn hævet træterrasse og ejendommens isolerede værksted med både el og vand. Fra terrassen kan du kigge frit ned gennem haven, der ligesom huset er delt i to. Første del er “pryd og hygge”, hvor en græsplæne med masser af stauder i hver side giver børnene plads at lege på. Den anden del af haven er spiselig og har blandt andet flere frugttræer, bærbuske og et væld af krydderurter, orangeri samt et anneks/atelier med terrasse. Kort fortalt en sanselig og virkelig betagende have med noget for hele familien.

En ejendom af de helt sjældne, skabt af tilsyneladende grænseløse mængder kærlighed og dedikation. Bestil en fremvisning i dag!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800