Assensvej 248 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 795.000 kr.

Klassisk murermestervilla med en dejlig, lukket have

Velkommen til denne hyggelige villa på Assensvej 248, i den vestlige del af Stenstrup by. Her får man en pæn og helt igennem velholdt villa fra 1907 på hele 134 m² bolig foruden en 66 m² stor kælder samt garage og værksted. Og tilmed findes i gåafstand, alt hvad familien skal bruge i hverdagen.

Boligens kvadratmeter er fordelt over to plan, og dertil er pladsen udnyttet optimalt. Resultatet er tre soveværelser og et badeværelse på første sal, mens stueplan er indrettet med to stuer, et spisekøkken, et badeværelse og en entre. I kælderen findes et vaskerum og flere disponible rum.

Til ejendommen, der er beliggende på en 690 kvadratmeter stor grund, hører også en hyggelig gårdhave, et drivhus og en dejlig, lukket og ugeneret have.

I får mange fordele ved at bosætte jer i Stenstrup. Her er man hverken langt fra naturen eller hverdagens bekvemmeligheder, og I skal ikke mere end få minutters gang fra hoveddøren, før Stenstrup midtby byder på en velassorteret DagliBrugs, detailbutikker, spisesteder, skole, børnehus, idrætshal og togforbindelse ved Stenstrup Station. Byen er hyggelig med grønne områder, et aktivt sportsliv og et godt lokalsamfund, hvor familien hurtigt vil falde til.

En ejendom som bør opleves!


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800