Assensvej 134 , 5771 Stenstrup

Billeder
3D Tour
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Ingen brochure tilføjet

Sjældent udbudt patriciervilla i godt lokalsamfund nær Svendborg

BEMÆRK: Ejendommen er under salg!

Det var en tur til Frankrig, der i sin tid inspirerede en teglværksejer til at opføre to patriciervillaer i Stenstrup på Sydfyn. Dette eksemplar stod færdigt i 1910 og fungerede i sin tid som bolig for flere af teglværkets arbejdere. Og nu kan det 199 m² store hus blive dit! Det står komplet med herskabelige detaljer som stuk og højt til loftet, smukt stavparketgulv og mansardtag, der gør, at førstesalen er uden skråvægge.

Noget af det første man lægger mærke til, når man træder indenfor, er det smukke stavparketgulv i changerende rød/brune nuancer. Det ligger i entréen, stuen og i køkken-alrummet og giver en smuk sammenhæng gennem huset.

Køkken-alrummet er i det hele taget et fortræffeligt rum. Her er plads til det store langbord, mens en brændeovn sørger for varme og hygge. Den tilstødende stue har god plads og med store vinduer til tre sider, får rummet også godt med dagslys. Huset har dertil en tilbygning med bryggers, et badeværelse og et soveværelse.

Hele førstesalen fik nyt gulv i 2017. Her er indrettet et stort soveværelse, et mindre værelse, en stor, møblerbar repos og et gæstetoilet. Det store soveværelse har udgang til en skøn altan, og så er der fin mulighed for at indrette et tredje værelse i reposen. Endelig har ejendommen også en lille kælder.

Huset ligger på en 1.207 kvadratmeter stor grund. Her venter en frodig have med frugttræer, bede, små kroge og flere terrasser. I forbindelse med garagen og værkstedet er der etableret en hyggelig gårdhave med pergola og vinranker. Hertil kommer et stort drivhus.

Stenstrup er en veludviklet stationsby med eget supermarked, skole, pasningsmuligheder samt et godt foreningsliv. Det tager blot 13 minutter i enten tog eller bil at komme til Svendborg.

En spændende mulighed for at bo i en ægte patriciervilla mindre end et kvarter fra Svendborg.


3D TOUR

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800