Assensvej 13 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Investeringsejendom
Pris: 2.250.000 kr.

Ingen plantegning tilføjet

Attraktiv investeringsejendom - Afkast 20%

Det gamle Kirkeby Mejeri på Sydfyn nær Svendborg lever i bedste velgående. Istedet for mælkeproduktion fungerer den 2.670 kvadratmeter store mejeribygning i dag som et yderst velbesøgt kræmmermarked - det største på Fyn faktisk. Kommende ejer kan forvente en høj forrentningsprocent på ca. 20%, og der følger derudover en villa med to boliglejemål med til ejendommen samt gode parkeringsarealer for markedets mange kunder.

Markedet har eksisteret i sit nuværende format siden 2002 og trækker mere end 50.000 besøgende til om året. Hele området har et areal på 8.865 m2. Parkering foregår dels i gården og dels på en tilstødende mark, som nuværende ejer har lejet til formålet. Villaen er fritliggende og byder samlet på 231 kvadratmeter. Den er velisoleret, fremstår i rimelig stand og begge boliglejemål er udlejet.

Selve markedet består af cirka 100 stande som er på faste kontrakter og indgår i salget. Dertil er der også indrettet en café i bygningen.

Markedets succes kan nok også tilskrives den gode beliggenhed. Ejendommen ligger nemlig meget synligt og let tilgængeligt blot 800 meter fra afkørsel 15 på Svendborgmotorvejen. Det tillader nem adgang for kunder fra både lokalområdet, og for hele Fyn.

Kort fortalt er her en spændende mulighed for at gøre en god forretning og fortsætte succesen for Fyns største kræmmermarked.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800