Assensvej 104 - 5771 Stenstrup

Assensvej 104 , 5771 Stenstrup

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.

Velholdt hus med have i Stenstrup på Sydfyn - mange muligheder!

Er du forelsket i Sydfyn og på udkig efter en god base med hus og have? I stationsbyen Stenstrup med togafgange mod Odense og Svendborg hver halve time ligger denne villa på 108 m² klar til nye ejere. Huset er velholdt og funktionelt, som det er, men er samtidig klar til modernisering. Den knap 800 m² store grund er sydvestvendt og giver også mulighed for at lave en tilbygning til huset, hvis du har behov for mere plads.

Villaen ligger ud til en sti, der fører hele vejen til det centrale Stenstrup. Her finder du både skole, sportshal og et hyggeligt butiksstrøg med blandt andet en DagliBrugsen, en slagter og et par spisesteder. For de med bil er der nem adgang til motorvejen, og på vejen kommer I desuden forbi det populære kræmmermarked ved Kirkeby Gamle Mejeri.

Ejendommen er fra 1900 og står nydeligt med pudset facade og dannebrogsvinduer. Huset har dertil carport og et stort udhus i forlængelse.

I stueplan venter et åbent og indbydende opholdsrum med køkken og stue i ét. Selvom køkkenet er af ældre dato, er det som resten af boligen ganske velholdt. En brændeovn markerer overgangen til stuen, og rummet har pænt gulv og er godt gennemlyst. Stueplan har derudover et nydeligt bryggers med vaskesøjle samt et badeværelse.

Førstesalen er indrettet med et stort og et mindre soveværelse samt en repos. Det store værelse har skabsvæg i skunken og har udgang til en altan.

Der er ikke meget arbejde ved grund og have. Indkørslen er brolagt og har god plads til parkering og udendørs udfoldelse. Haven er belagt med græs, og så er der terrasse på begge sider af huset.

Alt i alt en fin ejendom med mange muligheder og nem forbindelse til Odense og Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800