Apotekervej 4 , 5854 Gislev

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 895.000 kr.
Nyhed

Velholdt A-villa i original stil og børnevenlige omgivelser i Gislev

Der er noget tilfredsstillende over arkitekturen i det klassiske A-hus, og finere eksemplar end dette her i hyggelige Gislev på Midtfyn, skal man lede længe efter. Huset byder på en velfungerende, men samtidig original planløsning, der passer perfekt til en børnefamilie.

Ejendommen er blevet samvittighedsfuldt passet og plejet siden sin opførelse tilbage i 1973. Inde som ude er huset så godt som originalt, og man føler sig vitterligt henført til en anden tid, når man bevæger sig rundt i husets stemningsfulde indre. I kan naturligvis også modernisere boligen alt efter temperament, hvis I foretrækker mere tidssvarende rammer og et personligt touch.

Modernisering eller ej - boligens indretning er både original og særdeles funktionel i praksis. Stueplan byder på et køkken-alrum i åben forbindelse med entréen, hvorfra der er adgang til tre soveværelser og et ekstra stort badeværelse. Fra alrummet er der udgang til den store terrasse, og så er bryggerset endvidere placeret ved siden af køkkenet.

Førstesalen er helliget opholdsstuen. Det er pt. ét stort rum, og med fælles opholdsrum på begge etager får familien mulighed for at kunne være lidt hver for sig uden at forstyrre hinanden – ellers er der fin mulighed for, både at opdele etagen i mindre rum og at etablere en hems øverst oppe. Fra stuen er der mod vest endvidere udgang til en stor, vestvendt altan.

Altanen fungerer samtidig som overdækning for en del af terrassen nedenunder. Herfra kan I spejde frit ud over haven, der er nem at passe og god som legehave. Ejendommen har derudover en stor garage med værksted samt en carport.

Gislev er et velfungerende lokalsamfund med både en SuperBrugs, friskole med vuggestue, et lægehus og et lille udvalg af forretninger og spisesteder. Her er også mulighed for både sport, fritid og kultur, og byen har et sprudlende foreningsliv. Desuden er der kun 6-7 minutter til motorvejen Svendborg/Odense.

Et vaskeægte klenodie som det er svært ikke at lade sig charmere af.Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800