Alhoved 8 , 5700 Svendborg

Billeder
Plantegning
Kort
Sommerhus
Pris: 695.000 kr.

IDYLLISK FRITIDSHUS I DET SYDFYNSKE ØHAV

I det sydfynske øhav på den lille ø, Skarø, ligger dette hyggelige fritidshus, i naturskønne omgivelser, hvor der ikke er langt til vandet. Huset er opført i 1887, og indeholder derfor mange små hyggelige detaljer, der får stedet til at emme af landidyl. Ved køb af denne bolig følger inventaret med, og man har derfor rig mulighed for at skabe en indretning, der er i tråd med husets alder og historie.

Planløsningen er meget fordelagtig og indretningen af i alt 3 soveværelser gør, at boligen især er attraktiv for børnefamilien, da her er plads til alle. Huset kan også appellere til pensionisterne, der ønsker rolige omgivelser samt muligheden for at invitere hele familien på besøg.

Boligen indeholder desuden to stuer, hvor den hyggelige brændeovn udgør den store stues centrum og opvarmer hele rummet. Køkkenet er et rigtigt landkøkken af ældre dato, der således hænger godt sammen med husets ydre og som er meget rummeligt. Husets badeværelse er indrettet med bruser. Fra gangen er der en trappe op til det store tagrum, der på nuværende tidspunkt er uudnyttet, men der vil være rig mulighed for, at man kunne udnytte dette. 

Grunden er på hele 2.494 m2, hvoraf det meste udgøres af den store have, der hører til ejendommen. Ejendommen indeholder en gammel ladebygning, der er indrettet som værksted og som tidligere har været brugt som stald. Mellem huset og laden har man desuden en stor, solrig gårdhave, hvor man kan sidde nyde solen.

Skarø er en meget lille ø på omtrent 2 km2, der kan nåes via færge eller båd og den er især kendt som et roligt og behageligt ferieområde, hvor man har naturen og de opdyrkede marker lige ved hånden. Det er her den lækre Skarø is kommer fra og det sælges i stor stil på øen. Øen er desuden kendt for Skarø Festivallen, der afholdes hver sommer og hvor man, hvis ikke man selv opholder sig på øen i denne tid, med fordel vil kunne udleje sommerhuset til festivalens gæster.

Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, Indehaver

52148800