Åbyvejen 28 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 1.295.000 kr.

Spændende familievilla i attraktive Skårup

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Skårup nær Svendborg på Sydfyn er så attraktiv for børnefamilier. Selvom det er et mindre lokalsamfund, er her både folkeskole op til 9. klasse, 2 vuggestuer, 2 børnehaver en velassorteret SuperBrugs samt et virkelig godt og aktivt miljø med stor støtte til de lokale fritids-, sports-, og kulturforeninger. Og i gåafstand til alt dette er denne velholdte villa nu til salg.

Huset er fra 1921 og er pænt og velholdt, men har brug for lidt opdateringer, hvis det skal leve op til en nutidig standard. I får sammenlagt 159 m² fordelt over halvandet plan, og det er helt op til jer, hvordan husets stil og udtryk skal være. Hertil kommer en skøn grund på 861 m² med sydvendt have, flere terrasser, en hyggelig lille havedam og masser af sol. Endelig har huset også en stor, integreret garage.

Som nævnt er huset pænt holdt, og det kan fint “bruges”, som det står. Det er indrettet med stort spisekøkken, vinkelstue, bryggers og badeværelse. På førstesalen giver en repos adgang til tre soveværelser og til et gæstetoilet, der dog ikke er færdigbygget. Rørføringen er på plads, så det er blot møblementet, der mangler.

I kan naturligvis selv vælge, om I vil have en åben planløsning i de fælles opholdsrum, eller om køkken og stue skal være to adskilte rum. Alle værelserne på førstesalen er gode store rum, og det største har udgang til en fransk altan.

Fra den franske altan er der blandt andet fri udsigt over den dejlige have. Den er spændende anlagt med bede, buske og træer, der skaber kroge og “haverum”. Der er både terrasse op af huset samt etableret en lukket terrasse i haven behændigt placeret foran den lille havedam.

En spændende mulighed for at bo netop som I ønsker i kort afstand fra Svendborg.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800