Åbyvænget 20 - 5881 Skårup Fyn

Åbyvænget 20 , 5881 Skårup Fyn

Billeder
Plantegning
Kort
Villa
Pris: 2.695.000 kr.

Stor og flot familievilla på god adresse i Skårup

Oplever I noget, I synes, der mangler i dette hus i Skårup - så må I godt lige sige til! Fordi, for os at se, er den her villa så gennemtænkt og så komplet at der ikke er en finger at sætte. Vi har at gøre med en villa fra 2008 med 204 kvadratmeter fordelt over halvandet plan. Huset er opført i træ og rødt tegltag og ligger på en meget velordnet grund med stort terrasseområde, plads til såvel cykler og en trailer samt en have, der bare er nem og ligetil.

Glæd jer til en bolig med en gennemtænkt planløsning, der gør, at alle rum har en god og anvendelig størrelse. Familiens dagligdag er også tænkt ind i indretningen, og husets største rum er således køkken-alrummet, og værelsesafdelingen på førstesalen er lavet med separat børne- og voksenafdeling. Der er gulvvarme overalt i stueplan, og individuelle termostater i alle rum. Derudover har førstesalen loft til kip, hvilket gør værelserne ekstra behagelige at opholde sige i.

Køkkenet består nærmest kun af en stor skabs-/skuffevæg og en stor køkkenø. Det skaber en enkelhed, og den massive egetræsbordplade giver rummet varme og karakter. Det samme gør det nydelige trægulv, der blev lagt i 2019 og er gennemgående i alle husets værelser og opholdsrum.

De tre soveværelser på førstesalen bindes sammen af et velfungerende opholdsrum, der både er anvendeligt til leg, lektielæsning og som ekstra stue. Forældresoveværelset har i øvrigt både adgang til walk-in-closet og til et stort badeværelse med badekar.

I kommer til at bo på et fredeligt, lukket vænge med et godt sammenhold. Byens store kultur- og idrætscenter ligger næsten lige ved siden af, og byen har dertil både skole og friskole, gode pasningsmuligheder og en stor SuperBrugsen - og der er blot 10 minutters kørsel til Svendborg.

Alt i alt en fænomenal familiebolig på attraktiv adresse i Skårup.


Bestil en fremvisning

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

52148800