Svendborgvej 52, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

Velholdt villa i Ollerup – stor grund i idylliske rammer

Leder du efter en god ny bolig, hvor du kan indrette dit hjem i dejlige omgivelser? Så lad os invitere dig på en fremvisning af denne villa i Ollerup, som måske ikke har den mest moderne indretning, men hvor alt er pænt og velholdt, så du kan flytte lige ind og begynde hverdagen her, mens du overvejer, om du vil lave om på indretning og skifte inventar.
 
Beliggenheden i Ollerup få kilometer fra Svendborg og motorvejstilslutning er både hyggelig og praktisk. Du finder næsten alt det, du kan efterspørge, inden for en overkommelig afstand. Her er både indkøbsmuligheder, friskole, daginstitutioner og offentlig transport. Ollerup er et levende og attraktivt sted at bo, da byen er hjemsted for Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Den Frie Lærerskole og Ollerup Efterskole.
 
Villaen er en klassisk murstensvilla i halvandet plan plus en fuld kælder. Den nuværende rumfordeling byder på et stueplan med et rummeligt køkken, hvor du fint får plads til et bord til morgenmad og andre hurtige måltider. Køkkenet har også et viktualierum. Hertil kommer en stue og en spisestue. Det er selvfølgelig muligt at indrette værelse i en af stuerne, og for eksempel kan du overveje at åbne op fra køkkenet og skabe et køkken-alrum. Fra entréen er der trapper til de øvrige plan.
 
Første sal har badeværelse, soveværelse med dejlig udsigt til mark og skov og en repos. Underetagen har egen indgang udefra via et bryggers samt toilet, to disponible rum og et gangareal.
 
Haven er både til nytte og afslapning. Efter nogle timers puslen i køkkenhaven eller i værkstedet i forbindelse med garagen kan du slappe på terrassen, mens børn eller børnebørn leger på græsplænen.
 
Kort sagt en god gedigen villa i en levende og velfungerende landsby.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail