Nyvej 35, 5762 Vester Skerninge

Villa i smukke naturomgivelser – på roligt og lukket vænge i Vester Skerninge

Velkommen til denne hyggelige villa i Vester Skerninge. Alt i alt et godt valg for dig, der ønsker at bo i fredelige og trygge omgivelser tæt ved alle de ting, der er gode at have lige ved hånden. Her udbyder vi en velholdt villa med en særdeles hyggelig og naturskøn have, der er nem at holde. 
 
Er det, hvad I søger, er denne villa i populære Vester Skerninge - et kvarters kørsel fra Svendborg - måske noget for jer! Den ligger på et roligt og lukket vænge nær skole, idrætshal, legepladser, offentlig transport og et supermarked. 
 
Glæd jer til at flytte ind i en hyggelig bolig på 143 disponible m2 fordelt over 2 plan. Boligens indre er velholdt, men ønsker man et mere moderne udtryk er der rig mulighed for dette. 
 
Køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, så ønsker man at forene i et åbent rumforløb, som man ser i moderne boligindretning, er det nemt at gå til. Her er en pæn loftshøjde, ligesom de mange vinduer giver et dejligt udsyn, til den smukke natur ejendommen er beriget af. Fra stuen er der videre forbindelse til de to soveværelser samt husets badeværelse. Boligen indeholder også en fin entré og en stor forgang. I kælderen venter i alt 5 disponible rum, herunder et vaskerum og et værksted og hertil yderligere tre disponible rum. 
 
Den skønne naturgrund byder bl.a. på en carport på 29 m2 og et udhus på 22 m2 hvilket giver jer et væld af muligheder. 
 
Kort og godt en naturskønt beliggende bolig med mulighed for at sætte sit eget præg, på en børnevenlig adresse i Vester Skerninge.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail