Møllemarken 16, 5762 Vester Skerninge

Velholdt 70’er villa med stor grund på lukket vænge Vester Skerninge - klar til makeover!

Den nybagte familie får det, de skal bruge i denne etplansvilla på 110 m² med tre soveværelser i Vester Skerninge. Huset ligger på et roligt, lukket vænge med stier til legeplads og videre ind til byens centrum. Huset er en velholdt 70’er-villa i original stil. Det er alletiders mulighed for at få en bolig til en overkommelig pris, som I kan sætte i stand helt efter jeres stil og temperament. Velkommen til!
 
I kommer til at bo i populært lokalsamfund et kvarters kørsel fra Svendborg, hvilket gør det ideelt for pendlere. Vester Skerninge er en veletableret mindre by med egen DagliBrugsen, apotek, spisesteder samt et udvalg af mindre forretninger. Der er også en god skole, børnehus, legepladser og en velfungerende idrætshal i byen.
 
Huset fremstår nydeligt med pæn rødstensfacade og velholdt for- og baghave. Grunden er i øvrigt på hele 944 m², hvilket giver jer masser af plads til også at skabe det uderum, I ønsker. Til ejendommen hører endvidere en indbygget garage.
 
Indenfor i huset venter som nævnt en bolig i original stand, men som dog er fint vedligeholdt. Der er derfor intet til hinder for, at I kan flytte ind i huset, som det står og så tage hul på moderniseringen i eget tempo.
 
Planløsningen er klassisk og god for en børnefamilie. De tre soveværelser og badeværelser ligger i den ene ende af huset, mens den anden del af huset er forbeholdt de fælles opholdsrum. Stuen har udgang til en fin terrasse og får lyset ind fra to sider. Køkkenet støder op til stuen, og der er god mulighed for, at de to rum kan sammenlægges, hvis I foretrækker et moderne, åbent leverum. Fra køkkenet er der videre forløb til bryggerset, der har egen indgang udefra.
 
Alt i alt en rigtig fin mulighed til førstegangskøberen.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail