Brunsvej 1, 5762 Vester Skerninge

Velholdt villa med smuk have i den Sydfynske landidyl nær Svendborg

Livet går sin stille gang her på Brunsvej 1 i Øster Skerninge på Sydfyn. Det lille lokalsamfund med Ollerup Sø, bølgende marker og skove til nabo forkæles af at have hele to veletablerede oplandsbyer inden for kort rækkevidde. Du bliver ejer af en hyggelig og velholdt villa med garage samt en både overskuelig og rigtig hyggelig have. Velkommen til!
 
Ejendommen består af to sammenbyggede huse, der arkitektonisk står som et samlet hele. Alt står nydeligt og indbydende, og det er tydeligt, at huset er blevet pænt holdt gennem årene. Hovedhuset er indrettet med entré, køkken og vinkelstue. Vinkelstuen er belagt med et nydeligt egeplankegulv med gulvvarme, og rummet får lys ind fra alle fire verdenshjørner.
 
Køkkenet står pænt og er belagt med træbordplader. Rummet fungerer som samlingspunkt i sig selv, da der herfra er forbindelse til den anden del af huset. Her venter et bryggers og et stort badeværelse samt et fyrrum, der fungerer som værksted, og så er der tilmed udgang til en terrasse. Huset byder også på en lille kælder med pulterrum og teknikrum samt en førstesal, der er indrettet med repos og tre soveværelser.
 
Det er tydeligt, at der også er brugt masser af energi i haven. Det er en frodig have med flere hyggelige kroge og mulighed for både, sol, skygge, læ eller lidt brise - alt efter temperament. Fremhæves skal især den overdækkede terrasse samt terrassen bag garagen, hvor der altid er læ og (næsten) altid sol. Det skal også nævnes, at der er solcelleanlæg på taget af garagen.
 
Vester Skerninge og Ollerup tilbyder hver især mange af de ting, der er rare at have ved hånden. Her er indkøbsmuligheder, spisesteder, kroer og værtshuse, idrætstilbud og forsamlingshuse og ikke mindst et varieret udvalg af skoler og institutioner. Og så tager det blot 12 minutter at køre til Svendborg midtby.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail