Walkendorffsvej 24, Tved, 5700 Svendborg

Etplansvilla med moderne planløsning og en høj kælder tæt på skole og indkøb i Tved

Det er kombinationen af delene, der gør denne ejendom i Tved-bydelen attraktiv. Huset ligger på en rolig villavej blot 700 meter fra skole, supermarked og sportshal. I får en velholdt etplansvilla med et moderne integreret opholdsrum samt en høj og meget anvendelig kælder. Hertil en opvokset og velanlagt baghave med orangeri og fliseterrasse. Velkommen til!
 
Huset er højtliggende, og kælderen er ligeledes høj. Det giver en god sikkerhed i forhold til fremtiden. Derudover er der både installeret solcelleanlæg og solfangeranlæg på taget, som giver en håndsrækning til forbruget af el og varmt vand. Huset har af samme grund fået et flot energimærke B.
 
Fra vejen præsenterer huset sig med en nydelig forhave med direkte adgang til garagen i kælderen. Indenfor er det uden tvivl det lyse, integrerede opholdsrum, der imponerer i første omgang. Det er et rigtigt leverum med køkken, stue og spisestue i ét. Rummet får lys ind fra tre sider, og den frodige have på begge sider af huset gør, at der er grøn udsigt fra hele rummet. Der er også udgang til terrasse to steder fra samt adgang til kælderen, hvilket giver et godt flow mellem de to etager.
 
I modsatte ende af huset giver en fordelingsgang adgang til tre soveværelser og til et badeværelse med badekar.
 
Kælderen er indrettet med et værksted, to mindre rum og et større disponibelt rum. Særligt det store rum giver mange muligheder. Det har parketgulv og da det har direkte adgang fra stuen ovenover, fungerer det eksempelvis supergodt som tumlerum for familien med mindre børn.
 
Baghaven er smukt anlagt med stedsegrønt og et fint udvalg af bede, buske og træer. Her er også et stort orangeri, som forlænger sommeren samt en nedgravet trampolin, så også ungerne kan hygge sig.
 
Ring og bestil en fremvisning i dag!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.
Jens-Erik Meng

Jens-Erik Meng

Ejendomsmægler & valuar, indehaver

Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail